Кола, управлявана от неизвестно лице, в летището в Хановер с

...
Кола, управлявана от неизвестно лице, в летището в Хановер с
Коментари Харесай

Мъжът, който нахлу с кола на летището в Хановер, е бил дрогиран

Кола, ръководена от незнайно лице, в летището в Хановер с опит да стигне до пистата. Автомобил е с полски номера, а лидерът му е арестуван, оповестиха от федералната полиция на Германия.

Инцидентът се е случил на един от пунктовете. Колата е разрушила вратата и влезнала в летището. Както означи вестник „ Хановерше алгемайн “, водачът се опитал да стигне до приземяващ се аероплан, написа. Полицията е съумяла да спре колата и е задържала мъжа.
 5f9b3a005869b16d  432124516-ein-auto-wird-auf-flughafen-abtransportiert-mit-diesem-auto-hatte-ein-mann-ein-tor-durchbrochen-und-war-auf-vorfeld-gefahren-yqjnmv3ema7  vorfeld-hannover
Часове по- късно интернационалното летище в Хановер възобнови работа, приемайки и изпращайки самолети. Най-малко 34 полета бяха забавени или отклонени към други летища.

Федералната полиция на Германия заяви, че случилото се на летището в Хановер няма терористичен темперамент. По последни данни мъжът е бил под въздействие на опиати – пробата посочил съществуване на кокаин и амфетамини в кръвта му. Мотивите на неговите дейности към момента се проверяват.

Международно летище Хановер е важнен авиопункт в Германия. Миналата година въздушното пристанище е обслужило към 5,87 милиона пасажери.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР