Кола се вряза в зоната за хранене на открито на

...
Кола се вряза в зоната за хранене на открито на
Коментари Харесай

Кола се вряза в зоната за хранене на открито на пъб в Австралия, уби 5 и рани 6

Кола се вряза в зоната за хранене навън на австралийски пъб, убивайки петима души и ранявайки други шестима в това число водача

От Associated Press, 5 ноември 2023 година, 23:05

МЕЛБЪРН, Австралия -- Кола се вряза в зоната за хранене навън на австралийски пъб, убивайки петима души и ранени шестима други, в това число лидера, оповестиха чиновници в понеделник. злополука в претъпканата бирария на Royal Daylesford Hotel в провинциалния град Daylesford, северозападно от Мелбърн, в неделя вечерта, заяви полицията.

Шофьорът е претърпял потрес и леко пострадвания и остана под полицейска защита, сподели шефът на полицията във Виктория комисар Шейн Патън.

Полицейските следователи се пробват да открият по какъв начин колата се е качила на бордюр и се е блъснала в крайпътен ъгъл за хранене. Шофьорът е дал негативна проба за алкохол и кръвта му е била оценена за други нездравословни субстанции, сподели Патън.

Момче, двама мъже на към 30 години и жена в нея 40-те години са починали на място, оповестиха от полицията. Тийнейджърка беше превозена със аероплан до болница в Мелбърн, където умря в неделя вечерта.

Две момчета на възраст 11 месеца и към 6 години бяха откарани в лечебни заведения в постоянни условия.

Трима възрастни останаха в болница в Мелбърн в понеделник, в това число 35-годишна жена, която беше в интензивно поделение.

Полицията към момента не е разпитала водача, чието само предходно досие е за превишена скорост. Разследващите към момента не знаят дали превишената скорост е фактор за случая, сподели Патън.

Водещи истории

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР