Кола се вряза в микробус на френската жандармерия насред „Шанз-Елизе

...
Кола се вряза в микробус на френската жандармерия насред „Шанз-Елизе
Коментари Харесай

Въоръжен мъж заби автомобила си в бус на френската жандармерия в Париж

Кола се вряза в микробус на френската жандармерия посред „ Шанз-Елизе " в центъра на Париж.

Пострадали няма, оповестява „ Франс прес ", с изключение на водача на лекия автомобил, който е изпаднал в безсъзнание и е откаран в болница.

Инцидентът провокира необятна интервенция на полицейските сили и подвигна на крайник антитерористичното звено във френската столица. Причината злополуката да не се преглежда като нормално пътно-транспортно произшествие е фактът, че водачът на колата е бил въоръжен.

„ Изглежда действието е било предумишлено от страна на водача. В ход към този момент е интервенция за изясняване на случая ", разгласи представителят на френското вътрешно министерство Пиер-Анри Бранде, представен от " Фигаро ".

Автомобилът „ Рено Меган " е избухнал в пламъци след злополуката. Поради тази причина се проверява дали в него не е имало и взривно устройство.

От полицията оповестиха, че причинителят е задържан. Той е роден през 1985 година и в действителност е в тежко положение. Властите прецизират, че няма потърпевши чиновници на реда.

Заради случая е отцепен необятен регион към емблематичния бул., а също така са затворени метро станции и евакуиран близко намиращ се спектакъл. Хората са призовани да не вървят към " Шанз-Елизе ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР