Кола на пожарната, две линейки, една от които от Военномедицинска

...
Кола на пожарната, две линейки, една от които от Военномедицинска
Коментари Харесай

Внесоха носилка в залостения апартамент в Стрелбище

Кола на пожарната, две коли за спешна помощ, една от които от Военномедицинска академиа, три полицейски буса и повече от 1 патрулки са обкръжили кооперацията на барикадиралия се 69-годишен някогашен служител на реда Петър Коджейков на улица „ Орехова гора ” в столичния квартал „ Стрелбище ”. Повече от 17 часа мъжът, който е въоръжен, се е залостил в жилището си и отхвърля да излезе, оповестява „ 24 часа ”.

В региона е умерено, като униформените разясняват, че не се знае по кое време ще завърши драмата.



Както БЛИЦ заяви, тук бяха основният секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Костов и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Младен Маринов, в постройката влизат и тежко въоръжени служители на реда.



Полицай се е опитал да влезе през прозореца на стаята, в която лежи неподвижната брачна половинка на Коджейков. Вероятно това е повода за стрелбата, която е разкрил брачна половинка й тази заран.

Улицата е отцепена, в непосредствена непосредственост до е кооперацията се намира и детска градина.

Малко преди 11 часа екип на профилирания отряд за битка с тероризма е влезнал в жилището и е обезопасил брачната половинка, а с Коджейков се водят договаряния да се съобщи.



Според съседи от 2 години мъжът имал проблеми с психическото си положение.

Полицейски кучета също са видяни в региона. В кооперацията беше импортирана носилка, която евентуално е за брачната половинка на Коджейков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР