Кокосовата вода е продукт, който навлезе с пълна сила преди

...
Кокосовата вода е продукт, който навлезе с пълна сила преди
Коментари Харесай

Ето защо кокосовата вода е толкова полезна

Кокосовата вода е артикул, който навлезе с цялостна мощ преди няколко години.

Какво съставлява и какви са изгодите от нея?

Кокосовата вода е сладка напитка, която се извлича от централната част на зелените кокоси. Водата от един кокос съдържа тъкмо 40 калории, което се равнява на половината от един неподсладен сок. Кокосовата вода е с ниско наличие на холестерол, мазнини и има високо наличие на калий. Според хората, които продават тази напитка за отслабване, калият е повече в сравнение с в един банан.

Сигурно сте срещали доста здравословни предписания като  пилешко месо с кокосово мляко, кокосова чорба, кокосов пудинг и кокосов леплив ориз. Това са все предписания, при които наличието на калории е ниско, а наличието на потребни мазнини високо.

Според известни експерти, изследващи кокосовата вода, продуктът може да пребори хидратацията и да помогне при махмурлук. Тя е потребна, тъй като с помощта на калия в нея, се контролира кръвното налягане и е допустимо да предотврати появяването на инфаркт или инсулт. Тя също по този начин стопира част от развиването на раковите кафези и оказва помощ при камъни в бъбреците.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР