Коко Каменаров и Радина Червенова спасиха връзката си от разпад,

...
Коко Каменаров и Радина Червенова спасиха връзката си от разпад,
Коментари Харесай

Наранената Радина Червенова: За последен път ти прощавам изневерите, Коко!

Коко Каменаров и Радина Червенова избавиха връзката си от разпад, съпоставим с съсипия от земетресение. Преди няколко месеца ситуацията сред двамата някогашни чиновници на Българска национална телевизия изглеждаше невероятно до обезсърчение. Бохемските изцепки на Каменаров доведоха до заживяването му с друга жена. Това принуди Радина да се махне от общото им жилище и да се отдалечи чак в Швейцария при щерка си, научи HotArena.

В началото на годината стана ясно, че дългогодишните звезди на Българска национална телевизия претърпяват катаклизми в брака си. Бившият общоприет шеф на Българска национална телевизия имаше нова жена в живота си, поради която Коко и Радина живееха разграничени. Новата сърдечна тръпка на Коко бе известна бизнес дама, която има 5-годишен наследник от предходна връзка. Това е Михаела Калайджиева, близначка на Гергана Паси и началник в „ Теленор ”. През 2014 година тя роди наследник на известния предприемач Борислав Дионисиев. Двамата с Коко заживяха с нея на фамилни начала. Според слуховете, двамата се познавали от дълго време, само че любовта им пламнала преди година.

Преди 2 години Радина ненадейно слезе от екран, с цел да се лекува от рак на гърдата. След това тя освободи щата си на „ Сан Стефано ” 29. Червенова се раздели с държавната телевизия малко откакто мъжът й напусна директорския пост. Направи го поради присъда за шофиране в нетрезво положение, поради което получи условна присъда, написа " Уикенд ".

След удара, който й нанесе брачният партньор й, дългогодишната водеща на „ По света и у нас ” се откри да живее в Швейцария. В страната на шоколадите е устроена най-голямата й щерка Десислава. В Швейцария някогашната тв звезда най-сетне имала опция да е покрай 5-годишното си внуче.
Заедно Каменарови отглеждаха общо 4 деца. Двете пораснали отрочета на Радина от първия й брак, както и щерката на Коко Каменаров от някогашната му брачна половинка Камелия Станчева, към този момент са жители на света. Четирите деца в фамилията са се пръснали по света сред Франция, Англия, Швейцария и България. Единствено общото дете на телевизионното семейство – Анастасия, е в дома им. Доведените деца били извънредно близки с втория си татко и за момент не забравяли кой ги е възпитал. Те обаче охладнели към него щом разбрали по какъв начин е наранил дамата, която ги е отгледала.

Когато в края на 80-те се залюбила с сътрудника си Коко, Радина имала към този момент две деца – щерка й Десислава и сина й Валентин. Малкият бил бебе и едвам се движел благодарение на проходилка. Валентин отраснал напълно под грижите на Каменаров, а години по-късно младият  мъж даже поискал да бъде осиновен от новинаря. Младежът е приключил в компетентност компютърни науки в първокласен университет в Англия и остава да живее там. Започва работа в огромна компютърна компания и от дълго време се устоя самичък.

София пък е доведената дъщеря на червенокосата водеща на новините по Българска национална телевизия. Според близки до семейството, София се разбирала доста добре с Радина, само че несъмнено израснала като затворено хлапе. Анастасия е изтърсачето и упования плод на любовта сред Коко и Радина.
Актуалната информация за фамилията е, че Коко Каменаров е изискал финален късмет за общия живот с Радина. Той се е трансформирал до неразбираемост – загърбил е флиртовете и се грижи за общия апартамент в „ Лозенец ”, даже купил нов в същата постройка, настояват очевидци. Радина му е дала прошка и се е завърнала в България. Тя обаче в никакъв случай не прави изказвания за проблемите в персоналния си живот. Никога не проговаря неприятна дума против Коко, нито пък е коментирала първия си брак с мъж с фамилия Куюмджиев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР