Коко Гоф се наслади на подкрепата на семейството и приятелите

...
Коко Гоф се наслади на подкрепата на семейството и приятелите
Коментари Харесай

Коко Гоф и Джесика Пегула записаха успехи за САЩ в отборния турнир по тенис Били Джийн Кин къп

Коко Гоф се наслаждения на поддръжката на фамилията и приятелите си в дуела сред Съединени американски щати и Австрия от квалификациите за отборния шампионат по тенис за дами „ Били Джийн Кинг къп “ в Дейтона Бийч, Флорида.

Шестата в международната класация Гоф започва с триумф с 6:1, 6:3 над Юлия Грабер в мач, траял единствено 58 минути. Заемащата третата позиция в класацията при дамите Джесика Пегула донесе втора победа на американките в конфликта с австрийките от пресявките за класиране на финалите на отборната конкуренция и преднина от 2:0 откакто надигра Синя Краус с 6:0, 7:5 за час и 15 минути.

Мачът продължава през днешния ден, а при нов триумф тенисистките на Съединени американски щати ще си обезпечат едно от 12-те места за финалите през ноември.

Канада и Белгия записаха по една победа в първите срещи от сблъска между тях. Финалистката от Откритото състезание на Съединени американски щати през 2021 година Лейла Фернандес донесе преднина на Канада с победа над белгийката Янина Викмайер с 6:0, 6:3 за час и пет минути игра, а по-късно Исалин Бонавентюр надигра Ребека Марино с 4:6, 6:4, 6:4. Двубоят продължи два часа и 23 минути и Белгия изравни на 1:1 победи.

Деветте тима, които реализиран победи в квалификациите, ще се причислят към първенеца Швейцария, финалиста от 2022 година Австралия и получателя на „ уайлд кард “ за финалите.

 





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР