Коко Гоф даде всичко от себе си за победата с

...
Коко Гоф даде всичко от себе си за победата с
Коментари Харесай

Шампионката на US Open: В момента съм в нещо като шок

Коко Гоф " даде всичко от себе си " за успеха с 2:6, 6:3, 6:2 против поставената под номер 2 Арина Сабаленка на финала на откритото състезание по тенис на Съединени американски щати за дами и нищо по-малко от това нямаше да бъде задоволително, съобщи американката след дуела.

" В момента съм в нещо като потрес ", съобщи Гоф, която бе изгубила единствения си край до този миг.

" Мачът на откритото състезание на Франция през предходната година ми разруши сърцето, само че в този момент знам, че Господ просто ме изправяше пред проби и провокации. Това прави този миг даже по-прекрасен, в сравнение с съм си представяла ".

Гоф стигна до успеха с необикновен трети сет. Тя завоюва разиграване с 20 удара, преди да върне пробив в седмия гейм и да си завоюва бурни овации от публиката. Веднага след края на дуела тя се разплака и прегърна родителите си, които гледаха от трибуните.

" Знаех, че няма да печеля, в случай че не дам всичко от себе си. Трябваше да вложа всичката си пристрастеност в мача ", добави американката.

" Преди месец завоювах на сан УТА 500 и някои хора споделяха, че ще спра с този трофей. След това обаче завоювах на УТА 1000 и тогава се появиха отзиви, че това ще бъде върхът в кариерата ми. Три седмици по-късно обаче съм тук, с тази купа.

" За тези, които се опитваха да подлеят вода на моя огън - в действителност, добавяхте гориво ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР