Коко Динев е получил присъда от 15 години затвор в

...
Коко Динев е получил присъда от 15 години затвор в
Коментари Харесай

Ексклузивно! Коко Динев получи присъда 15 години затвор?

Коко Динев е получил присъда от 15 години затвор в Саудски Арабия! Присъдата е поради трафик на амфетамини. Такъв слух плъзна в ъндърграуд средите, научи HotArena.

Според непотвърдената за в този момент информация Динев е бил необут на канал по който в арабските страни са се вкарали амфетамини. Каналът работил от края на предишния век. Хазартният необут, ресторантьор и някогашен висаджия Коко Динев е измежду главните играчи в извънредно печелившия трафик на каптагон и амфетамини от България към Арабския свят. Такива данни се съдържат в сигнал до службите, който е подаден при започване на тази година. Скандалната информация е получена от сътрудник на непозната разследваща работа.

Според информацията Коко Динев печелил милиони от търговия с дрога,

която се създава в България и на галактически цени доближава до пазари в Ирак, Ливан и Сирия. Основен сътрудник в многомилионния бизнес на ресторантьора е ливанецът Махер Хасан. Арабинът Махер Абдула Хасан, както е цялото име на мургавия трафи кант, и Коко Динев имат публично съдружничество в казино „ Елит “, което се намира на българо-гръцкия граничен пункт Кулата. Махер има и компании за търговия с плодове „ Фреш фрутс “, строителна компания „ Менд К билдинг “, туроператорската „ Менд М туризъм “, има и общи сдружения за търговия с австрийски и иракски капитали. Махер е основен състезател в каптагона и амфетамините още от края на предишния век, сочат данни на службите.

„ След убийството на Фатик трафикът на метаамфетамини от България към Арабския свят бе стихотворец от тандема Коко Динев – Махер Хасан “,

настояват осведомени. Името на Махер Хасан се среща в две разработки на службите – „ Араби и Лиени “. Източници от средите на службите разкриват, че каналът за експорт на каптагон и амфетамини работи и до ден сегашен. На върха на организацията стоели Динев и Махер Хасан. За да не бият на очи, двамата през последните години фиктивно се водили в спор. Дори предходната година се появи версия, че ливанецът е поръчал бомбения атентат против ресторанта на Коко „ Кошарите “. На 16 август 2012 година към 4 часа сутринта 100 година тротил избухна пред входа на кръчмата. Водещата версия на полицията беше, че гърмежът е бил за заплашване поради неуредени финансови сметки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР