Кокът е прическата, която спасява всяка жена. Елегантна и стилна,

...
Кокът е прическата, която спасява всяка жена. Елегантна и стилна,
Коментари Харесай

Стилна и елегантна, прическата, която спасява всяка жена

Кокът е прическата, която избавя всяка жена. Елегантна и стилна, тя е подобаваща както за всекидневието, по този начин и за специфични мотиви.

Разнообразието от способи, по които може да си извършите сходна прическа, също е огромно. На висок кок, ниско долу, в жанр Меган Маркъл, с плитка, с пригладена коса или секси падащи кичури надолу - всичко зависи от въображението ви.

А най-хубавото е, че може да си извършите сами хубав и грациозен кок, без да се постанова да ходите до фризьорския салон.

ЗВЕЗДИТЕ И ХИТРИЯТ ИМ НАЧИН ЗА ПЕРФЕКТНА ПРИЧЕСКА - СНИМКИ

В новото видео от канала Natali’s Beauty влогърката Наталия демонстрира три хрумвания за кок, с които ще сте в крайник с стилните трендове.

Екзотика от Азия

Прическата се прави елементарно и в това време е много ефектна.

Приберете с гребен косата си на доста висока конска опашка. Прекарайте линия от единия връх на ухото си, до другия. По средата е идеалната точка. След това един път превържете със стегнат текстилен ластик в цвета на косата ви. Когато тръгвате да изтегляте косата си за повторно обаче, спрете съвсем първоначално, с цел да се оформи дребна топка. А остатъкът от косата преметнете към топката и подпъхнете в ластика.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР