"Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" и "Лаваца" обявиха, че от 15

...
"Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани" и "Лаваца" обявиха, че от 15
Коментари Харесай

Кока-Кола и Лаваца сложиха край на сътрудничеството си

"Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани " и "Лаваца " оповестиха, че от 15 септември преустановяват съдействието си на всички пазари, на които си партнират, в това число и на българския. Двете компании се ангажираха, че до привършване на съдействието си ще продължат да оказват поддръжка към клиентите си и да извършват всички съществуващи съглашения до датата на преустановяване.

Директорът на бранш кафе в "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани " Продромос Николаидис акцентира, че кафето ще продължи да играе основна роля в тактиката на компанията и ще бъдат проучени нови благоприятни условия и партньорства в тази област. "Нашето съдействие ни даде скъп опит в една значима категория, която поддържа нашата визия да се превърнем в пълновръстен сътрудник за питиета, с богато портфолио от артикули, които оферират избор за всички моменти на ползване за всеки ден ", съобщи Николаидис, представен от Insider.gr.

Глобалният основен търговски шеф на "Лаваца " Мауро Мантовани означи, че компанията ще ускори бизнес интензивностите си в тези страни, в които прекратява партньорството с "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани ", с по-директен метод в маркетинга, както и с създаване на солидни партньорства с локални специалисти в кафе бизнеса. "Мисията на "Лаваца ", световна първокласна марка, е да предизвиква достоверното наслаждение на усета на италианското кафе на всички места по света във всичките му форми, конкурирайки се във всички категории и канали, като качеството е основна дума в сърцето на всичко, което вършим ", съобщи Мантовани.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР