Кока-Кола ХБК е сред първите FMCG компании в България, отличени

...
Кока-Кола ХБК е сред първите FMCG компании в България, отличени
Коментари Харесай

Кока-Кола ХБК получи престижното световно отличие за Top Employer

Кока-Кола ХБК е измежду първите FMCG компании в България, отличени като Top Employer от влиятелния интернационален институт Top Employers Institute. Компанията заслужи авторитетния документ с помощта на общия си резултат от 88% и високите си достижения в категориите, свързани с развиване на чиновниците, привличане на гении, работодателска марка и човешки запаси.

Top Employers Institute е интернационална самостоятелна организация за инспекция и сертификация на най-хубавите практики в областта на човешките запаси. Международният институт е сертифицирал над 2 300 организации в 121 страни по целия свят, посредством изчерпателен разбор на резултатите от изследване на въведените работодателски практики. Изследването обгръща общо 6 основни сфери в региона на човешките запаси, състоящи се от над 20 тематики, измежду които тактика за хората, работна среда, привличане на гении, образование, многообразие, равнопоставеност и приобщаване, богатство и други

Резултатите на Кока-Кола ХБК в изследването за 2024 година демонстрират впечатляващ триумф в редица категории. Сред тях са „ Развитие “, включваща общото показване на организацията, кариерно развиване и образования, където компанията реализира резултат от съвсем 98%. В категорията „ Дигитален HR “ и „ Работна среда “ Кока-Кола ХБК отбелязва резултат от близо 91%. Компанията се откроява и с резултати, доста по-високи от междинните, близо 89%, в категориите „ Бизнес тактика “, „ Лидерство “, „ Работодателска марка “ и „ Привличане на гении “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР