Кока-Кола ХБК България“ e стратегически бутилиращ партньор на The Coca-Cola

...
Коментари Харесай

„Кока-Кола ХБК България“ за значението на качествената мрежа в бизнеса |

„ Кока-Кола ХБК България “ e стратегически бутилиращ сътрудник на The Coca-Cola Company и насочен към растежа бизнес с потребителски опаковани артикули. Компанията стартира активността си в България през 1992 година и от този момент е един от водещите вложители в локалната стопанска система.

В страната ни имат два индустриални центъра – в Костинброд и Банкя, както и 6 дистрибуционни центъра, чиито чиновници се грижат за производството и разпространяването на богатото портфолиото от питиета.

За безпроблемната съгласуваност в бизнеса, компанията разчита на своя бизнес сътрудник - Теленор. Телекомуникационната компания печели доверието им с отворената връзка, огромния набор от услуги и не на последно място с преференциалните условия, които предлага.



Не по-малко значим фактор както за бизнеса, по този начин и за елементарния консуматор, е даването на надеждна мрежа.

“Мрежата на Теленор е от извънредно значение за нас. Нашите търговски представители би трябвало да са в непрестанен контакт с нашите клиенти, за което е нужна бърза и постоянна мобилна мрежа. ”, споделя Мениджър ИТ услуги на „ Кока-Кола ХБК България “ Христо Жатов.

Теленор е наясно с това и за трети следващ път го потвърждава с отличие за качеството на мрежата си със документ Best in Test от umlaut.

По мотив непредвидените условия през 2020 година, които постановиха работа от вкъщи, Жатов разяснява: “Работата от у дома се оказва предизвикателство изключително във връзка с скоростта на интернет връзката. Ежедневното присъединяване в конферентни диалози изисква положително покритие и висока скорост на мобилната връзка. ”

Работният му ден е извънредно динамичен и той споделя за “напечените ” моменти, в които по време на служебно пътешестване мрежата е изиграла извънредно значима роля. “Спираш по средата на пътя, отваряш преносимия компютър и с помощта на мобилния интернет успяваш да „ спасиш “ ситуацията. ”

Не на последно място, мениджърът ИТ услуги на „ Кока-Кола ХБК България “ споделя за едно бизнес решение на компанията, което е станало по-ефикасно посредством услугите на Теленор.

“За нашите директни доставки от години използваме по този начин наречената „ интегрирана автоматизирана система за ръководство на комерсиалната активност “ за връзка с Национална агенция за приходите. Тази система изисква непрекъсната съгласуваност към интернет и за нея е значимо мрежата да е постоянна и бърза. ”

През тази необикновена година, несъмнено се затвърди голямото значение на положителната съгласуваност, освен за бизнеса, а и като цяло за живота.

А Теленор обезпечава по-добра мрежа всеки ден, тъй като е значима за всички!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР