кои сектори у нас е най-голям гладът за квалифицирани кадри?

...
кои сектори у нас е най-голям гладът за квалифицирани кадри?
Коментари Харесай

Може ли ChatGPT да ни напише перфектното CV

кои браншове у нас е максимален гладът за квалифицирани фрагменти? Защо заплатата към този момент не е задоволителен тласък за чиновниците от новото потомство? Коя ще е „ работата-мечта “ след 10 години?

Ще основава или ще лишава работни места изкуственият разсъдък и може лиChatGPTда нинапише съвършеното CV? Кога е най-подходящият миг за промяна на специалността или на работното място?Остава ли в историята обичайното изявление за работа?

На тези и доста други въпроси ще отговори Надежда Василева, изпълнителен шеф на Adecco България, по време навтората конференция на за 2023 година -.
Коя еНадежда Василева?
Надежда Василева има над 20 години опит в ръководство на екипи Продажби, Бизнес развиване, маркетинг и създаване на партньорства във финансов бранш и сферата на услугите.

Завършва бакалавърска и магистърска степен в Стопанския факултет на Софийския университет, както и Executive MBA в Cotrugli Business School. Работи в Adecco България от 6 години.



Darik Business Radar: Бизнесът през идващото десетилетие ще се състои на 19 октомври от 13.30 ч. в Hyatt Regency Sofia, а входът е свободен.Програма на събитието ще намерите.

Форумът се реализира с поддръжката на ОББ Асет мениджмънт, Българска фондова борса, BULGARIAN PROPERTIES и Соф Кънект. Медийни сътрудници на събитието са и.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР