Кои са знаците от зодиака, които най-често са застигани от

...
Кои са знаците от зодиака, които най-често са застигани от
Коментари Харесай

Тежка съдба и големи изпитания застигат тези зодии

Кои са знаците от зодиака, които най-често са застигани от неприятности и имат тежка орис? Убедени сме, че множеството от вас са си задавали точно този въпрос. А дали вие сте измежду тях и какво ви куца?

От  jenata.blitz.bg  вече ви разкрихме  живота на кои 6 зодии ще бъде преобърнат на 360 градуса в края на януари . Разказахме ви и  мъжете от кои зодии са най-изкусните любовници, а на чара им не може да устои нито една дама.

Сега ще ви разкрием кои са знаците които постоянно имат участта на злодеите – щастието ги намира мъчно, да на кажем напряко съвсем в никакъв случай. Това са шестте зодии с най-тежка орис.

Категоричният темперамент на  Овенът  и наклонността да преувеличават, е главният проблем на тази зодия. Това доста усложнява живота им. Те постоянно обичат да хвърлят много нерви за разнообразни дреболии, поради което неведнъж не виждат, че има доста елементарен излаз от дадена обстановка.

Този метод към живота натрупва доста проблеми.

Близки и родственици не оказват незабавно помощ на Овните, тъй като когато са опитвали в предишното, към този момент са били посрещани с експанзия, а от време на време се стига и до садизъм.

Близнаците  могат да поемат към щастието единствено когато поправят държанието си в два аспекта – непостоянството и любовта към фатализма.

Настроението на този знак не предстои на съвсем никакви закони, така че не всеки желае да има нещо общо с тях, тъй като се опасява, че ще бъде излъган.

Близнаците обаче не залъгват хората поради злонамерени подбуди. Те просто в избран миг трансформират решението си поради вътрешни несъгласия.

В случай на крах Близнаците рядко упрекват себе си, постоянно отговорна за това е ориста.

Раците  са прекомерно внимателни и рядко са подготвени да размислят. Имат доста позитивни качества и цялостен багаж от житейски опит. Те употребяват всичко това обаче не с цел да се развият и да реализират задачите си, а с цел да се увият по-добре в пашкула си.

Съдбата обаче дава на тези, които неуморно се движат към задачите си и не се опасяват от измислени фантоми.

Ако Раците не спрат да гледат песимистично и да проучват всичко в живота си, ще продължат да вършат крачка напред и две обратно.

За  Везните  много значимо е мнението на близките. Те са подготвени на какво ли не, с цел да бъдат похвали, утвърдени и да им се възхитят.

Поради непрекъснатото предпочитание обаче да оправдаят непознатите предстоящи, нормално представителите на този знак губят доста сила, която може да вложат в реализация на личните си хрумвания.

Скорпионите  не обичат да коват ориста си по елементарен метод и постоянно притеглят проблеми поради които постоянно имат вяра, че няма елементарно благополучие.

Те са доста мощни душевен и постоянно съумяват да устоят на разнообразни проблеми. Те имат неповторимата дарба да се възвръщат от пепелта. Поради тази жадност за живот ориста постоянно ги счита за добър конкурент.

На  Рибите  всички несгоди се случват, тъй като бързат от една прекаленост към друга. Някои от тях са склонни към потиснатост и са уязвими към всяка демонстрация на живот. Други пък непрекъснато са напрегнати поради нервната си енергийна персона.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР