Кои са важните теми на деня и можем ли да

...
Кои са важните теми на деня и можем ли да
Коментари Харесай

Бойко Таков: Имаме страхотни компании

Кои са значимите тематики на деня и можем ли да се абстрахираме от политиката, говорейки за тях?

“Трудно ми е да избягам от политическия колорит при значимите тематики на днешния и утрешния ден, всички се надяваме на устойчиво държавно управление, Народното събрание да проработи, защото има доста неща, които са неотложни и би трябвало да бъдат признати, с цел да живеем и стопанската система ни да се развива все по-добре.

Според мен значимите тематики от деня са, че имаме страхотни компании . Вчера бях на едно награждаване на дребни и междинни предприятия, които бяха впечатляващи. Много се веселя, че такива съществуват. Трябва по-често да демонстрираме тези образци, тъй като те са заразителни и в действителност има страхотни компании, които са моторът на стопанската система и са идната генерация бизнесмени. За мен значимите тематики на деня са: да работим, да се развиваме и да ставаме все по-добри. Всички бизнеси, които осъзнаят, че би трябвало да бъдат устойчиви и да съдържат в себе си тази резистентност, ще бъдат сполучливи в утрешния ден. "

Това споделя Бойко Таков , изпълнителен шеф на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия, в изявление за.

Бойко Таков инициира написването на “История на предприемачеството в България “, нещо, което не е правено досега.

“Надяваме се в границите на няколко седмици, до месец, да издадем книгата. Не претендираме за безспорна пълнота. Идеята на тази книга е да събере историята на предприемачеството – позната и непозната, доколкото могат да бъдат открити обстоятелства за нея, и да я покаже пред младите, пред идващите бизнесмени. Да видят в действителност какво се е случвало по нашите земи, тъй като няма бъдеще и резистентност без корени. Книгата ще бъде безвъзмездна и налична за всички в електронен тип. Ще издадем стеснен тираж, който ще бъде по-скоро за дарове “, осведоми той в ефира на “Нашият ден “.

Най-значимите ни предприемачи…

“Всеки миг има свои специфики, специфики на епохата, в която са се развивали тези бизнесмени. Не мисля даже, че е редно да бъдат отличавани избрани бизнесмени, защото всеки в своето време се е сблъсквал с разнообразни проблеми и е трябвало да минава разнообразни трудности. В момента в България има страхотни бизнесмени, а средата е по-конкурентна от всеки път . Навремето не е било по-лесно поради всички условия, даже разнообразни режими на държавно ръководство. Не мисля, че би било редно даже да вършим ранглиста и да ги отличаваме един или различен “, показва още той.

“Много е значимо да построяваме в младите от най-ранна детска възраст това чувство за деятелност и този дух на бизнесмена “, споделя още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР