Кои са скритите страхове на всеки от нас? Тестовете в

...
Кои са скритите страхове на всеки от нас? Тестовете в
Коментари Харесай

Този тест ще ви помогне да опознаете скритите си страхове

Кои са скритите страхове на всеки от нас? Тестовете в логиката на психиката разкриват най-дълбоките страхове и усеща, които лежат в подсъзнанието. Ценности, страхове, фантазии, премеждия, подозрения и други характерности, които построяват човешката персона, дефинират нашите импулси и защитни механизми.

Представяме ви тест, разкриващ вашите страхове и още детайлности.

Какво първо видяхте на това изображение?

Момиче


Имате потиснати страсти, които носите от детството си. Това може да бъде всичко – от контузия във вашата перинатална фаза, да вземем за пример по време на бременността и раждането, до проблеми в ранна възраст. Много събития могат да доведат до нерешителност на детето в живота и в случай че казусът не се реши, страховете постоянно се придвижват в зрелост, причинявайки проблеми.

Отношенията на детето с майката са главно условие то да се развива прочувствено. Например, в случай че майката не е налична по някаква причина, като хоспитализация или липса на обвързаност към детето, допустимо е детето да стане възрастен, който се опасява да взема решения.

Пеперуда


Тълкуването на сънищата дефинира пеперудата като знак за вяра за бъдещето, проспериращ старт и нова фаза на благополучие в живота. От друга страна, пеперуда е обвързвана с пропусната опция или късмет, който не е бил употребен.

Пеперудата също се свързва с отвъдното и се преглежда като делегат от духовния свят. Ако погледът ви е ориентиран към пеперудата, тогава душата ви евентуално се опасява да откриете себе си или тези, които сте изгубили.

Ягода


Ягодата е сърцето и тя седи тъкмо в средата на картината и е изобразена доста по-голяма от действителния си размер. Легендата споделя, че ягодата е основана от сълзите на богинята Венера, които паднали на земята, до момента в който плачела над мъртвия Адонис. Вероятно търсите сърцето си.

Най-големият боязън в сърцето на всеки е влюбването. Тези страсти нормално стартират в ранното детство, постоянно заради проблеми в родителските връзки или в връзките родител-дете.

Череп

 Кои са скритите страхове на всеки от нас? Забавен тест


Ако видите череп, виждате нещо, което в действителност не участва, а просто е заблуда на мозъка ви. Черепът може да се види единствено при гледане на цялата картина отдалеко. Ако сте видели черепа, наподобява, че живеете с несъзнателен боязън от връзка, която не ви устройва или разочарова. Това постоянно се дължи на обстоятелството, че може да сте се сблъсквали със обстановки, които преди този момент са били отвън вашия надзор, като дейности или решения, взети от някой различен.

Вижте още: Домашна маска за коса

Дървета

 Кои са скритите страхове на всеки от нас? Забавен тест


Дървото символизира корените на човек и в случай че две дървета са показани дружно като мост, това значи забранен вътрешен спор.

Разберете кои са скритите страхове за вас и вашите близки с този занимателен тест!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР