Кои са по-добри в секса – мъжете или жените? Вярно

...
Кои са по-добри в секса – мъжете или жените? Вярно
Коментари Харесай

Има четири заблуди за секса, които трябва да знаете

Кои са по-добри в секса – мъжете или дамите? Вярно ли е, че представителите на мощния пол мислят непрекъснато за секс? Колко пъти в седмицата би трябвало да вършим секс, с цел да запазим връзката си? Ако зададете този въпрос на своите другари, няма да получите еднопосочни отговори. Има най-различни легенди за секса, в които хората имат вяра. Някои от тях са цялостна небивалица, само че са насадени от неправилни модели, наложени от вестниците, списанията и огромния екран. Ето няколко известни заблуди, в които да не вярвате:

Мъжете мислят за секс повече от дамите
Напълно неверно. Заради вилнеещите хормони, дамите са онази част от половинката, която има по-голямо предпочитание за секс през избран интервал от месеца. През останалото време те просто са по-сдържани. Те гледат на секса с повече страст, до момента в който мъжете не мислят чак толкоз задълбочено върху самия акт.

Щастливите двойки вършат страховит секс
Друга илюзия, която не трябва да ви подвежда. Предпочитанията са разнообразни и по тази причина всеки има своя формулировка за страховит секс. Това, че сте щастливи, не значи, че сте задоволени в леглото. Много фактори могат да повлияят отрицателно на секса и въпросът е прекомерно индивидуален.

Мъжете обичат безразборните контакти
Това е правилно, само че единствено до някаква степен. В множеството случаи мъжете преувеличават за броя дами, с които са излизали, с цел да създадат положително усещане. Те желаят да се покажат като по-големи мачовци и да привлекат с това, че имат повече опит, само че все пак доста не утвърждават секса за една нощ и безразборните връзки.

Жените ненавиждат порно
Друг мит, който може да бъде опроверган. Има дами, които не харесват тези занимания за възрастни, само че по-голям е процентът на тези, които гледат порно сами или с половинката си, само че не си го признават. Също като мъжете, които желаят да си изградят избран облик, тези дами се тормозят по какъв начин ще бъдат възприети и избират да ги считат за свенливи и почтени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР