Кои са новите лица? На Лъчезар Кръстев е възложен ресор

...
Кои са новите лица? На Лъчезар Кръстев е възложен ресор
Коментари Харесай

Нови зам.-директори и в Агенция „Митници“

Кои са новите лица?

На Лъчезар Кръстев е предоставен сектор митническа активност и методология и митнически лаборатории. Почти целият му професионален опит е в митническата администрация, в която работи без спиране е от 1991 година до 2014 година, като заема разнообразни позиции в профилираната администрация и управителни постове като шеф отдел, шеф на митнически бюра Обеля и София – Изток и заместник-директор на Агенция „ Митници “. След овакантяване на митническата администрация е работил в региона на спедицията и логистиката.

Павел Геренски ще управлява сектор акцизна активност и методология и осведомителни системи. Има над 20 годишен стаж в Агенция „ Митници “ на разнообразни позиции, в това число шеф отдел и заместник-началник на митница. Ръководил е Митница Кулата и Митница Пловдив.

Румен Данев е назначен с сектор митническо разузнаване и следствие и правна активност. Работил е в областен съд Костинброд и като юрист. Работа в Агенция „ Митници “ стартира през 1995 година на експертна служба. От 2000 година до 2009 година е шеф на дирекция „ Митническо разузнаване и следствие ". След овакантяване на митническата администрация е заемал разнообразни юридически длъжности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР