Кои са най-вкусните български традиционни ястия и къде можеш да

...
Кои са най-вкусните български традиционни ястия и къде можеш да
Коментари Харесай

Австралийски секссимвол разхожда Меган Фокс в София - slava.bg

Кои са най-вкусните български обичайни ястия и къде можеш да опиташ ракия, без да те атакуван папараци? Отговорите на тези въпроси Меган Фокс ще търси от един от най-оборотните артисти в Австралия. Красавицата напълно скоро ще стегне куфарите за България, а компания ще й прави нейният сътрудник Калън Мълвей.

Мъжът, разписал се с присъединяване в продукции като „ Отмъстителите: Краят “, „ Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител “ и „ Батман против Супермен: Зората на справедливостта “, е второто оповестено попълнение в прослойка на хоръра Till Death.

Нашата страна не е непозната за Мълвей. Той прави първата си аудиенция у нас през 2012 година за фотосите на лентата „ 300: Възходът на една империя “. Тогава той скача в кожата на Скилияс – именит древногръцки плувец, който оказва помощ на обединените гръцки войски по времето на Втората гръко-персийска война.

Във кино лентата Till Death, чийто сет ще бъде разпънат в студиата на Ню Бояна, 45-годишният артист ще изиграе Боби Рей. Засега не се знае дали това е позитивен, или негативен персонаж.

За ролята на Фокс е ясно, че е прикована с белезници към починалия си брачен партньор, като налудничаво възмездие на двама наемни убийци, които я преследват в опит да убият и нея. Героинята й носи името Ема.

Към момента останалите детайлности по отношение на сюжета и актьорския състав се пазят в загадка.

Според изданието ScreenDaily на режисьорския стол за хоръра ще седне С. К. Дейл, а сюжетът най-вероятно е поверен на Джейсън Карвей.

Припомняме, че първичното клапата трябваше да щракне в Ню Бояна през месец март. Малко преди звездите да дойдат у нас стартира изключителното състояние поради новия ковид. Последната пролонгация гласеше 18 юли, само че поради обстановката с възходящата численост инфектирани българи, снимачният развой може да получи нова стартова дата.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР