Кои са най-търсените модели автомобили и защо ги предпочитат по-възрастните

...
Кои са най-търсените модели автомобили и защо ги предпочитат по-възрастните
Коментари Харесай

Какви коли купуват възрастните германци и защо?

Кои са най-търсените модели коли и за какво ги избират по-възрастните немски водачи? Специализираното издание Auto Motor und Sport дава отговор въз основата на статистиката.

В-класата на Mercedes е един от двата модела, които са най-популярни измежду възрастните купувачи на нови коли в Германия. Средната възраст на клиентелата при нея е 54,4 години.

Същата (54,4 години) е междинната възраст и на купувачите на чудесно познатия към този момент от много години Skoda Yeti.

 Снимка 233408
Източник:

Едва с месец по-ниска е междинната възраст на хората, закупили Mercedes GLK, който към този момент е завещан от много по-различния като идея GLC.

Четвъртото и петото място по междинна възраст на купувачите се заемат надлежно от Opel Mokka и Audi Q3 с индикатор надлежно 53,3 и 52,2 години.

Напълно предстоящо, всеки един от тези модели се отличава с висока позиция на седене и добър преглед. Освен всички други съображения при на избора на автомобил, тези фактори могат да бъдат оценени по достолепие най-добре точно от хора, при които подвижността не е тъкмо като на младеж с тяло на спортист.

По надолу в статистиката най-висока е междинната възраст на клиентитe на Jaguar - 48,4 години, следват Dacia (48,2 години), Porsche (48,1 години), Saab (47,7 години) и Land Rover (47,2 години). За някои от тези модели очевидно са натежали и други причини...
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР