Кои са най-разпространените митове за почистването с прахосмукачка? Трудно и

...
Кои са най-разпространените митове за почистването с прахосмукачка? Трудно и
Коментари Харесай

4 мита за почистването с прахосмукачка

Кои са най-разпространените легенди за почистването с прахосмукачка? Трудно и досадно, обвързвано с безпределно търсене на контакти за кабела и милиони прашинки във въздуха, от които по този начин и не можете да уловите, нали? Вижте петте най-често срещаните заблуди за почистването с прахосмукачка и за какво е време да спрем да им имаме вяра.

Днес домът ни е повече от място за сън. Понякога е офис пространство, от време на време – кътче за отдих или събиране с другари. Колкото повече „ функции “ играе домът ни, толкоз по-важно е да го поддържаме чист и спретнат с малко старания.

Доказано е, че добре подреденото пространство оказва помощ да се концентрираме по-лесно и да сме по-креативни. Освен че е наслаждение за окото, чистотата и хармонията вкъщи понижават напрежението и даже усъвършенстват качеството на съня. За да ни оказват помощ в грижата за дома, а по този метод и за себе си, от Samsung сътвориха новата софтуерна идея за домашен уреди Bespoke Home .

Сред правилните помощници за по-хармоничен и санитарен дом е, безкабелна прахосмукачка, която обезпечава 99.99% разчистване , с помощта на мощността и новаторската си система за пречистване. Тя разрушава на пух и прахуляк всички легенди и потвърждава, че с цел да е чист домът ни, нямаме потребност от тежък, муден и грозноват апарат, който нямаме самообладание да скрием в някой долап. Вижте кои са някои от най-честите легенди за прахосмукачките и за какво би трябвало да спрем да им имаме вяра!

Прахосмукачката е апарат, който желаеме да скрием
Колкото повече време прекарваме вкъщи, толкоз по-добре разбираме какъв брой значим е всеки детайл от обзавеждането и декора. Последният апарат, за който бихме помислили, че може да се впише, е прахосмукачката.

Обикновено прахосмукачката е тежка и грозна, а дизайнът не е от първостепенно значение. Трудно намираме място за нея поради неправилната форма и безбройните елементи. Налага се да вършим взаимни отстъпки с мястото за предпазване и да се лишим най-малко от един рафт в дрешника. Но Bespoke Jet разрушава този мит. Със своите чисти линии тя идеално добавя всеки интериор. Можете да избирате сред облачно бяло, дървесно зелено или морско тъмносиньо според от палитрата на вашия дом.

Bespoke Jet разполага с елегантна докинг станция All-in-One Clean Station . Когато е обвързвана, като се изключи че зарежда прахосмукачката, също по този начин автоматизирано изпразва контейнера, с цел да ни спести време и старания. Благодарение на изтънчения дизайн и докинг станцията няма потребност да търсите място по шкафове и килери за своята прахосмукачка Bespoke Jet.

 bespoke jet

Пускането на прахосмукачка е изморително
Луксът да сме по-дълго вкъщи, пренасяйки офиса у дома, има своята цена – цапаме повече. Това значи, че би трябвало по-често да пускаме прахосмукачка. Един от най-разпространените легенди е, че това е дълъг и изтощителен развой. Трябва да влачим тромавия апарат из целия дом, да търсим комфортни контакти и да се чудим по какъв начин да почистим труднодостижимите кътчета, където нормално се събира най-вече прахуляк. Bespoke Jet разрешава да оставим тези проблеми зад себе си. Безкабелната прахосмукачка на Samsung тежи едвам 2.5 кг. С високата си мощ на засмукване, тя почиства еднообразно добре разнообразни подови настилки и килими, мебели и даже щорите и завесите у дома. Bespoke Jet работи до един час, а даже по-късно можем да сложим аварийна батерия, която ни обезпечава още толкоз време за пълноценно разчистване.

Прахосмукачките не почистват идеално
Колкото и усърдно да почистваме, елементарните прахосмукачки постоянно не съумяват да съберат всичкия прахуляк от вкъщи. Фугите на паркета и плочките, към крачетата на мебелите и ъглите са измежду местата, които мъчно доближаваме. Често се постанова в допълнение разчистване с моп или парцал. А и забелязали ли сте по какъв начин, до момента в който пускате прахосмукачка, във въздуха към вас се виждат частици прахуляк? Тези фини прахови частици са изключително нездравословни за хората с алергии и за дребните деца. Дори да сме здрави хора в разцвета на силите си, отново може да провокират кихане, кашлица, кратковременно зачервяване на очите и даже хрема. Bespoke Jet разполага с многослойната филтрираща система която подсигурява 99.999% пречистване . При засмукване на въздуха огромните прахови частици се улавят във филтър с железна мрежа. Друг микрофилтър улавя фините прахови частици. Накрая филтър за тънък прахуляк улавя микропраха . През цялото време на разчистване Bespoke Jet отделя рафиниран въздух. А в случай че желаете още повече функционалности, един от моделите Bespoke Jet предлага функционалност мокро разчистване за реализиране на още по-добри резултати.

 bespoke jet резервоар
Поддръжката на прахосмукачката е сложна и досадна
За мнозина чистенето с прахосмукачка е досадно обвързване. Но в действителност надалеч по-неприятни са поддръжката и почистването на уреда. Смяната на торбичката или изпразването на контейнера връщат огромна част от праха назад в стаята. Често почистването на уреда лишава толкоз време, колкото това на дома. Bespoke Jet разрушава и този мит. Когато прахосмукачката е прикрепена към докинг станцията, контейнерът се боклуци се изпразва автоматизирано . Така нито парченце от праха не се връща назад в станцията, а ние сме си икономисали най-малко 15-тина минути.

 резервоар за боклуци

Bespoke Jet има и комфортен LCD дигитален екран за поддръжка . Чрез него контролираме равнището на засмукване и разбираме какво е положението на батерията. На екрана виждаме и потребна информация при положение на проблем – дали прахосмукачката е запушена, дали липсват филтри и заседнало ли е нещо в четката. Заедно с диагностиката на казуса, получаваме и препоръки по какъв начин да го отстраним.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР