Кои са най-луксозните марки автомобили, които кръстосват улиците на България?

...
Кои са най-луксозните марки автомобили, които кръстосват улиците на България?
Коментари Харесай

Колко са свръхлуксозните нови автомобили, купени в България през 2017 година?

Кои са най-луксозните марки коли, които кръстосват улиците на България? И какъв брой свръхскъпи коли са закупени през 2017 година? Отговор дава формалната статистика на отдел " Пътна полиция " към Министерство на вътрешните работи.

И за най-бедната страна-членка на Европейския съюз, данните са леко изненадващи.

Оказва се, че за 12-те месеца на към този момент миналата година в България са регистрирани четири чисто нови автомобила Bentley . Цените стартират от към 170 000 евро за най-евтините модели Continental. В обществено наличните регистри на отдела не се показва модел.

Само за година са закупени и три чисто нови модела на Lamborghini . " Базовият " Huracan стартира от 200 000 евро. През КАТ са минали и шест Ferrari . И тук още веднъж приказваме за цена от над 220 000 евро за най- " евтиният " модел.

Доста по-масови са моделите на Maserati , чиято начална цена в гамата е много по-ниска и е към 70 000 $. Регистрирани са 30 броя. Трябва да отбележим и самотният нов Aston Martin , минал през КАТ.

Така стигаме и до свръхлуксозните Rolls-Royce . Два чисто нови автомобила са били регистрирани в България през 2017 година и към този момент се движат по улиците на страната.

Не можем да не отбележим и електрическите Tesla , чиято цена напълно не е ниска. От колите на Илън Мъск в България са пристигнали 12 чисто нови
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР