Кои са най-добрите места в Европа за пътуване по женски?Що

...
Кои са най-добрите места в Европа за пътуване по женски?Що
Коментари Харесай

Кои са най-добрите места в Европа за пътуване по женски?


Кои са най-хубавите места в Европа за пътешестване по женски?

Що се отнася до европейските пътувания, има избрани места, които са по-лесни за напредване от пътуващите, изключително от самотните дами, предава БТВ.

Европа е континент, който като цяло е безвреден с ниски равнища на престъпност,

благонадежден превоз и почтително отношение към дамите,

само че естествено това може да се усети по-силно на някои места, в сравнение с други.

Независимо дали желаете да отидете на соло премеждие или на пътешестване с приятелките си ето няколко оферти за чудесни европейски дестинации за дами пътешественици.

Исландия

Грандиозният пейзаж на Исландия основава невероятна дестинация за проучване на природата – и когато това се комбинира с ниско равнище на престъпност,
другарски настроени локални поданици и развита туристическа инфраструктура,
това прави страната отлично място за дами пътешественици.
Може да се насладите на богата гама от еднодневни екскурзии и атракции,
като Синята лагуна, Златният кръг, туризъм в ледника и гмуркане в пукнатината Силфра.

Може да ги посетите проведено или сами.

Швеция

Със страхотни равнища на тъждество ме жуд половете,
чист и ефикасен превоз и невероятни забележителности,
цяла Скандинавия е идеална за пътуващи дами, само че Швеция е измежду най-хубавите страни със зашеметяващи градове като Стокхолм и Гьотеборг.

В северната част на страната можете да откриете луксозна панорама към Северното зарево или можете да посетите някой от многото острови, които съставляват архипелагите на Швеция.

Португалия

Има доста исторически забележителности, които можете да намерите в Португалия, дружно с невероятни винарски масиви и зашеметяващи плажове.  Португалската храна е толкоз вкусна, а кулинарната сцена минава по толкоз тънка граница сред традицията и нововъведението. Неповторима е и винената просвета, изключително в градове като Порто. Лисабон също е топ дестинация за тези, които желаят шопингтерапия, защото е дом на огромен набор от самостоятелни фешън дизайнери.

Италия

Не може да приказваме за прочувствени пътувания и да не споменем Италия. Красива страна, която има баланс сред процъфтяваща просвета и невероятна кухня, дружно със забележителна история, неповторима просвета и в действителност зашеметяващи забележителности. От разглеждане на Рим, през дегустация на вино във Флоренция, ястие на пица в Неапол, разходка по каналите на Венеция и до шофиране по красивото крайбрежие на Амалфи, дамите пътешественици могат да се гмурнат в океан от хиляди благоприятни условия за завабление. Да не приказваме, че Италия е топ място за извършване на покупки, с голям набор от маркови артикули. Страната е гостоприемна и другарска, а още повече, когато започнете да откривате отличното локално вино и храна.

Хърватия

Ако желаете да пътувате с стеснен бюджет, Хърватия нормално е по-евтина от доста европейски страни, като в същото време е супер приятелско, елементарно и безвредно място за посещаване. Прекрасното крайбрежие значи, че има доста красиви плажове и богата на морски блага кухня, дружно със страхотни коктейли. Елате гладни и се насладете на ястия от фермата до масата, плюс локални трюфели, мед, вино и зехтин.

Швейцария

Планинската страна Швейцария в Централна Европа от дълго време е известна туристическа дестинация. Пътуващите дами имат своя избор от завършения, вариращи от космополитния град Цюрих, живописните улици на Женева и остарелия град на Берн.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР