Кои са мистериозните звезди три седмици след старта на предаването,

...
Кои са мистериозните звезди три седмици след старта на предаването,
Коментари Харесай

Дизайн на костюми за милиони

Кои са мистериозните звезди три седмици след старта на предаването, този въпрос не стопира да вълнува феновете на телевизия.

Екипиран с голяма доза любознание, Драгомир Танев съумява да надникне зад кулисите на „ Маскираният артист ”. Гид по следите на звездите е дизайнерът на маските Кремена Халваджиян. За първи път в „ Събуди се ” тайните падат.

„ Първото нещо, което нарисувах в една безумна заран, беше костюмът на Бика. Моята концепция беше за бика и за тореадора, който го убива. Как самото животно отмъщава на своя изтезател ”, споделя Кремена Халваджиян.

За първи път екип отвън хората от продукцията са позволени зад кулисите на вълнуващото предаване. Дизайнерът на костюмите Кремена Халваджиян споделя, че през целия си живот не е имала толкоз с напрежение лято, тъй като е правила паралелно костюмите на „ Маскираният артист ” и на „ Пътят на достойнството ”.

„ Много време ми лишиха всички костюми . Имах неприятния шанс да попадна на човек, който трябваше да ми оказва помощ, само че за малко да провалим въобще правенето на костюми . Трябваше да преработвам напълно костюма на Рицаря, само че стана доста прекрасен най-после. Много сложен беше костюмът на Гарвана, който тежи към 35 кг и беше извънредно комплициран като структура. Работех, несъмнено, с много шивачи, както и с хората, които правеха маските. Те са най-хубавите, работят с доста американски продукции. Много старания поставих и за Розата, тъй като не е загадка, че ми е уязвимост и настина стана тъкмо такава, каквато желаех ”, признава Кремена Халваджиян.-->

„ При Пилето специфичност е, че то вижда единствено от тези две дупчици при човката, а не от самите очи. На доста разнообразни места са очите при Розата и Лъва. В другите маски очите са си на място. Тези костюми се случиха в сутрините, някъде сред 6.00 ч. и 7.30 ч., когато ставах, с цел да припвам към сериала. Сутрин имах към час и половина да очертавам някакви неща, до момента в който си пиех кафето. До този миг не бях рисувала и животни, само че се оказа, че съумях да се оправя ”, разкрива известната дизайнерка.

„ Костюмите не са заимствани от американското шоу. Защото там незабавно се вижда с какви бюджети работят и с какви материали. Предполагам и какви екипи имат. Смешното беше, че като стартирахме и мина първият лайф, синът ми, който е оператор, незабавно ми писа, че са ми взели Розата. И аз се тормозих да не излезе новината, че аз съм заимствала роза от тях. Но се оказа, че ние сме стартирали преди тях ”, споделя Кремена Халваджиян.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР