Кои са макроикономическите предпоставки за развитието на финансовия сектори и

...
Кои са макроикономическите предпоставки за развитието на финансовия сектори и
Коментари Харесай

Кои са макроикономическите предпоставки за развитието на финансовия сектори и към кои модели се насочва индустрията

Кои са макроикономическите предпоставки за развиването на финансовия браншове и към кои модели се насочва промишлеността? Отговор на тези и още забавни въпроси ще даде новото издание на Клуб Investor „ Банки и финанси “. Събитието ще се организира на 11 юни, от 10 часа, в Best Western Plus Hotel Expo Sofia и за следващ път ще събере водещи банкови и финансови специалисти.

Дискусията ще открие подуправителят на Българска народна банка Калин Христов, който ще коментира  следствията от стопанските системи на Европейски Съюз за паричната политика и банките. Първият панел ще бъде отдаден на положението на финансовия бранш в България, а модератор ще бъде водещият на предаването „ В развиване “ по Bloomberg TV Bulgaria - Делян Петришки.

Актуални данни за банковата промишленост в страната ще разяснява ръководителят на Управителния съвет на Асоциация на банките в България Петър Андронов. Участие в панела ще вземат Илия Лингорски, основен финансист на Българската банка за развиване, и Николай Василев, ръководещ сътрудник на Експат Капитал и някогашен министър на стопанската система.

Втората част на полемиката „ Банки и финанси “ ще се концентрира върху еволюцията на финансовата промишленост. Модератор на панела ще бъде изпълнителният шеф на Software Group Калин Радев, който ще насочи вниманието към изгодите и провокациите пред цифровите финансови екосистеми и портфейли, и обезпечаването на възвръщаемост на вложенията в новаторски услуги.  Сред участниците, които ще дискутират развиването на финансовата промишленост, са Георги Заманов, основен изпълнителен шеф на Алианц банк, Едуард Цветанов от Revolut и Васил Димитров -  ръководител план за цифрова промяна в Банка ДСК.

По време на полемиката ще бъдат показани първите заключения от разбора на Българска финтех асоциация за финтех екосистема в страната през предходната година. След това Калоян Рачев, основател на Fintech Bulgaria, който ще бъде модератор на последния панел, и консултантът Томас Висни, съосновател на Booster Labs, ще дискутират по какъв начин се развива финтех промишлеността и кои са най-новите решения в сферата.

Повече информация за събитието, програмата и лекторите може да намерите ТУК.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР