Кои са любимите десерти в британския кралски двор и дали

...
Кои са любимите десерти в британския кралски двор и дали
Коментари Харесай

Любимите десерти на британското кралско семейство

Кои са обичаните десерти в английския кралски двор и дали се разграничават от нещата, които множеството хора харесват? Отговор на тези въпроси дават някогашните кралски готвачи Каролин Роб и Дарън МакГрейди . Вижте в канала " във vbox7:

Любимият десерт на кралицата е бисквитената шоколадова торта, приготвяна по-специален метод. Елизабет Втора обожава този десерт и той е едно от дребното изкушения, което я кара от време на време да нарушава здравословната си диета.
 Елизабет Втора Gulliver/Getty Images
Принц Чарлз не е огромен почитател на сладкишите. Неговото обичано занимание е градинарството и обичан десерт са плодовете, набрани в неговата овощна градина.

Принц Уилям , също като кралицата, е влюбен в шоколадовата бисквитена торта , която принцеса Даяна приготвяла собственоръчно за него и Хари, когато били дребни. Освен тортата Уилям обича да си похапва карамелен пудинг и карамелен бананов кекс.-->
 торта iStock/Getty Images
Любимият десерт на Кейт Мидълтън е една доста сладка калорична бомбичка. Става въпрос за карамелен пудинг. Това е характерен британски десерт със смокини или фурми, меласа и карамел.

Сладкото прелъщение на Хари е карамелен бананов кекс. Това е десертът, който принцът обича още от детството си. Освен това Хари харесва всички десерти, които имат бананов усет. Като дете той постоянно похапвал бананова плодова пита и бананов сладолед.
 бананов кекс iStock/Getty Images
Любимият десерт на Меган Маркъл е леко неочакван и откогато стана част от кралското семейство тя все по-рядко си разрешава да се черпи с него. Става въпрос за виното. Меган не един път е признавала, че обожава виното и без да се замисли би разменила шоколадовия десерт за една чаша прелестно алено вино. Предпочитаният й избор е Тинянело, което се прави в Тоскана и е микс от сортовете Санджовезе & Каберне Совиньон & Каберне Фран.
 
И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР