Кои са късметлиите с ваучер за 3000 лв. от Lidl

...
Кои са късметлиите с ваучер за 3000 лв. от Lidl
Коментари Харесай

До две седмици 33 късметлии ще спечелят ваучер за 3000 лв. от Lidl

Кои са късметлиите с ваучер за 3000 лева от Lidl ще стане ясно след по-малко от две седмици. Лятното предизвикателство 33х3000, което веригата разгласи при започване на месеца, завършва на 31 юли.
До края на месеца всички искащи ще могат да се включат в следващата изненада за потребителите на веригата, а 33 късметлии от всички регистрирани през юли ще бъдат зарадвани с Lidl ваучери, всеки на стойност 3000 лева Кампанията се провежда за втора поредна година от Лидл България и през 2019 година записва повишен интерес, като от ден на ден консуматори пробват своя шанс и се съревновават за примамливата премия.
За да се включат в конкуренцията, всички искащи да се преборят за една от премиите би трябвало да пазарят в магазините на веригата в страната през юли за най-малко 33 лева и да записват своята записка на www.lidl.bg/3000. Щастливците ще бъдат определени на инцидентен принцип след края на играта.
Ваучерите могат да бъдат употребявани неведнъж и късметлиите могат да се радват на обичаните си Lidl артикули до привършване на сумата. В рамките на интервала на играта – 1-31 юли – всеки искащ може да взе участие безграничен брой пъти, като всякога би трябвало да записва друг касов бон. Всеки от участниците следва да резервира касовата си записка и да показа копие от нея при приемане на премия, при положение, че бъде изтеглен като победител.
Печелившите участници ще бъдат избрани и обявени при започване на август. Повече информация и цялостните условия на играта може да откриете на www.lidl.bg/3000.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР