Кои са идеалните ? Ботушите тип апрески, които покориха света

...
Кои са идеалните ? Ботушите тип апрески, които покориха света
Коментари Харесай

Ботуши тип апрески – най-удобните обувки за зимата!

Кои са идеалните ? Ботушите вид апрески, които покориха света на модата!

През зимата си коства да се концентрирайте най-вече върху комфорта и сигурността, което значи да изберете комфортни обувки в всекидневен жанр. Трендсетерите по целия свят се влюбиха вботушите за сняг и мраз, тъй като обезпечават комфорт даже при неподходящи метеорологични условия, а в това време с тях може да създавате фантастични фешън тоалети. Тези модели са водещи през зимния сезон – даже в случай че носите елегантни боти или високи ботуши в офиса всеки ден, би трябвало да имате и практични и извънредно комфортни изолирани с вълна дамски обувки за зимни разходки или пътувания през уикенда!



С какво да носите ботушите за сняг?

Пухкавите и топли зимни обувки до момента се одобряваха единствено за свободното време и планината. Това се дължи на по-грубите им и обемни форми и топлоизолиращи материали. Въпреки това, от вас зависи дали снежните ботуши ще трансфорат вашето облекло във възторг.

Модата обича всевъзможни комбинации. За този вид обувки изберете вталени панталони или дебели чорапогащи вид чеп и къса мини пола. Така идеално ще съчетаете пухкавите материи на настоящите снежни ботуши. Може да изберете сред високи или ниски модели ботуши от вида апрески.

Първият ще се съчетае даже с вълнени рокли, вторият ще бъде съвършен за дънки и пуловер.

Изключително известни са ботушите в състезателен жанр. Може да ги носите по доста способи – отиват си с всички ежедневни тоалети. Носете ги с дънки и зимни якета, само че също и с дълго спортно яке или оверсайз пуловер или палто.

Какво ще кажете за ?





Това не са нищо друго с изключение на ниски обемни ботуши, нормално в кафяв, черен или бежов цвят. Те ще ви трансфорат в същинска фешън икона, а зимният ви стайлинг ще бъде изискан по време на градска разходка. Носете втален кожен панталон и го комбинирайте с бял пуловер с изчистен десен. Изберете самоуверено палто с скотски шарки или екологично кожено палто с петна и носете бели снежни ботуши за идеално комбиниране. Може също да изненадате с чифт ботуши за сняг, които приключват тъкмо до глезена. Съчетайте ги с дълга вълнена рокля и топло яке. WOW резултатът е обезпечен.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР