Кои модели на мислене и поведение ни помагат да посрещнем

...
Кои модели на мислене и поведение ни помагат да посрещнем
Коментари Харесай

13 неща, които психически силните хора не правят

Кои модели на мислене и държание ни оказват помощ да посрещнем почтено тестванията и да ги преодолеем? Ейми Морин си задава този въпрос освен като психотерапевт, само че и като човек, претърпял няколко тежки загуби. Когато се сблъсква с следващата си персонална покруса, тя обмисля същността на психическата мощ и формулира тринайсетте неща, които ни пречат да я развием.
В тази книга Ейми Морин разказва неприятните привички, които ни попречват да осъществяваме цялостния си капацитет. Тя предлага метод за насърчаване на ментална мощ, ориентиран към преодоляване на мислите, страстите и държанието. Благодарение на изпитаните препоръки и забавните истории от практиката на авторката вие ще съумеете да придобиете навиците на душевен мощните хора. Подобно на тях, вие повече няма да се самосъжалявате или да мислите прекалено много за предишното, няма да се страхувате от смяна или крах, нито ще се стремите да угаждате на всеки. С новопридобитата си убеденост и целенасоченост вие ще намерите своя път към щастието и триумфа. 
Ейми Морин е лицензиран клиничен обществен служащ и психотерапевт. Тя е постоянен помощник на Forbes, Inc., Psychology Today и Verywell. През 2013 година публикацията й „ 13 неща, които душевен мощните хора не вършат “ се трансформира в интернет сензация и е прочетена от над 50 милиона души. Тя става основа за едноименната й книгата, което е преведена на 33 езика и става интернационален бестселър.
Морин постоянно гостува в разнообразни медии, като Time, Good Morning America, Oprah.com, Business Insider, където споделя своя опит и потребни препоръки. Лекцията й в TEDx „ Как да станеш душевен мощен “ (The Secret of Becoming Mentally Strong), е едно от най-популярните TEDx видеа за всички времена с повече от 9 милиона гледания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР