Кои лъжат повече - жените или мъжете? На този въпрос

...
Кои лъжат повече - жените или мъжете? На този въпрос
Коментари Харесай

Кой лъжат повече - жените или мъжете?

Кои лъжат повече - дамите или мъжете? На този въпрос се пробва да отговори екип от учени от университета в Портсмут. Според данните от тяхното изследване, представителите на мощния пол са доста по-добри майстори в това, спрямо нежните им половинки. Учудва ли ви това?
Оказва се, че огромна част от мъжете послъгват и се оправят сполучливо с това. Дали ще кажат някоя лъжа за отношението им към връзката или подаръка за тъщата, който са не запомнили, те боравят ловко с умните и са доста безапелационни.
Според данните, близо 40% от всички неистини се популяризират от една много дребна група лъжци.
Мъжете лъжат два пъти повече от дамите, открива екипът, управителен от доктор Бриана Вериджин. По думите й, те избират да споделят неистините очи в очи, като останалите средства за другарство остават на назад във времето.
Общо 194 души са взели присъединяване в изследването. Те били разграничени на две групи - от мъже и дами, чийто междинна възраст е 39 години.
"Колко положителни сте в лъжите? " и "Колко неистини казвате в продължение на 24 часа ", са част от въпросите, на които участниците отговаряли. Освен това трябвало да дефинират вида неистина.
Резултатите демонстрират още, че множеството хора по-трудно разпознават лъжите, като шансът им е 50 на 50.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР