Кои курорти и комплекси са чисти и приятни за почивка

...
Кои курорти и комплекси са чисти и приятни за почивка
Коментари Харесай

Къде ДА почиваме в България?

Кои курорти и комплекси са чисти и приятни за отмора на българското черноморие? И къде почивката ни ще бъде съпроводена от прелестно обслужване, зони за разходка със зеленина и отлични условия, както в хубавите задгранични курорти? Ето нашите оферти и критерии съгласно, които да извършите своят избор:

Курорти със международен документ " Син байрак "

Елените и още няколко български плажа са отличени със международния документът " Син байрак ", който подсигурява качеството и чистотата на морската вода и плажа. Ако търсите успокоение, положителни местоположения със зеленина, спокоен и чист плаж, то Елените оферират композиция от всичко това.

 Къде ДА почиваме в България? http://victoriagroup.bg/royal-castle-design-spa-elenite/?lang=en

На плажът на затвореният комплекс можете да видите делфини, които постоянно плуват в плитките елементи на брега и пасажи рибки, до които да плувате умерено. Курортът е съвършен за фамилни почивки, където можете да се разноските с децата си в обособени зони.

Комплексът разполага със спа център, аквапарк, фитнес, заведения, положително обслужване и е прелестно място да избягате от действителността. А въздухът е чист с помощта на комбинацията от планина и море, изключително подобаващ за хора с дихателни проблеми.

 Къде ДА почиваме в България? http://victoriagroup.bg/royal-castle-design-spa-elenite/?lang=en
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР