Кои известни дами точат лиги по обвързания вече актьор Иво

...
Кои известни дами точат лиги по обвързания вече актьор Иво
Коментари Харесай

Иво Аръков призна, че най-сетне е открил точната си половинка

Кои известни дами точат лиги по обвързания към този момент артист Иво Аръков?
След поредност от неволи в любовта, Иво Аръков призна, че има сериозна връзка с приятелката си Габриела. С нея са дружно от съвсем 2 години, а напоследък разделят даже един покрив над главите си. Актьорът съобщи, че връзките им към този момент са минали тестът на времето и той е подготвен и към по-сериозна крачка. Атлетичният мачо признава, че е подготвен за брак с Габриела и за деца.

Пловдивчанката също намерено е разкривала своите усеща към Иво в обществените мрежи. Двамата наподобяват като едно хармонично цяло и като че ли няма облаци сред тях. 33-годишният Иво Аръков към този момент не се тормози да приказва за персоналния си живот и споделя, че е намерил точната си половинка в лицето на Габриела, която е единствено на 20 години, тоест с 13 лета по-млада. Възрастта обаче е без значение, защото двамата споделят доста общи тематики и ползи.

В същото време фенките не престават да заливат Иво Аръков с интимни известия. Мачото обаче не дава отговор на закачките им. Една от известните дами, която от дълго време точи проличава по атлетичния артист, е специалистката по интимни връзки Наталия Кобилкина. Макар и омъжена, тя не пропуща да написа в обществената мрежа, че Иво е неповторим мъж. Актьорът единствено е харесал коментара й, само че не й е отвърнал. Друга обществена дама, която от дълго време си пада по Аръков, е разведената Венета Райкова. Още от времето на предаването „ Папараци “ тя е споделяла без срам, че го е сънувала в непристойни подиуми.

В предишното артистът е имал връзки с певицата Мария Илиева, с футболната дъщеря Мика Стоичкова и с актрисата Елен Колева. Тези връзки не устояха във времето.

Иво Аръков към този момент резервира достолепие и се гушка единствено при едрогърдата си другарка Габриела, която очевидно му дава всичко, от което един мъж има потребност.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР