Кого ще подкрепя Българската социалистическа партия е работа единствено на

...
Кого ще подкрепя Българската социалистическа партия е работа единствено на
Коментари Харесай

Нинова: Кого ще подкрепя БСП е работа единствено на БСП

Кого ще поддържа Българската социалистическа партия е работа само на Българската социалистическа партия. Това съобщи от парламентарната естрада министърът на стопанската система в оставка и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Откакто съм ръководител на тази партия, съм серпантина всевъзможни опити на външни и други субекти да се бъркат в решенията на Българска социалистическа партия, тъй че кого поддържаме и ще поддържаме ли в бъдеще, ще решаваме единствено ние “, обърна се тя към Мустафа Карадайъ, който по-рано съобщи, че тя и като цяло Българска социалистическа партия поддържат и стават съучастници на нарушителите на Конституцията Кирил Петков, Асен Василев и цялата ПГ на Политическа партия.

„ В толкоз доста рецесии сме в последно време, а и от няколко дни това изостряне на връзките с Руската федерация. Дойдох с религия, че рецесиите активизират характера, хладнокръвието, разсъдъка, по-малко уверена съм към този момент, след два часа, само че Ви апелирам да ме изслушате, народни представители. Ситуацията, в която се намираме сега, по тематиката с съветските дипломати. За мен най-малко е безусловно дежавю. България, българското Народно събрание, държавно управление и политически партии бяхме в същата обстановка преди няколко години, по-лека, в действителност, само че същата “, съобщи Нинова от парламентарната естрада.

"Очевидно, „ Възраждане “ ще употребява тематиката „ оръжие “ за трупане на партиен дял за явяване на избори, само че ще я употребяват с неистина и операция ", уточни тя в качеството й на министър на стопанската система.

Корнелия Нинова прикани българските жители: „ Слушайте деликатно, мислете, гледайте доказателства преди да решите. Залагайте на хора, които споделят истината и които могат да носят отговорност за дейностите си. “
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР