„Кого лъжат? Мариан и Джудит не са във връзка, това

...
„Кого лъжат? Мариан и Джудит не са във връзка, това
Коментари Харесай

Кюрпанов и щерката на Цеци хванати в лъжа

„ Кого лъжат? Мариан и Джудит не са във връзка, това са единствено демонстрации “, разкриха осведомени. Историята сред модела Мариан Кюрпанов и дъщерята на колежката му Цеци Красимирова е съшита с бели конци. Защо го вършат, може единствено да се допуска в тази ситуация, само че наподобява задачата е да се шуми към тях и изключително към него, чиято популярност в България никаква я няма, разясняват още осведомени.

Неслучайно преди години Кюрпанов взе участие в родното риалити ВИП Брадър, където за първи път се показа на публиката и стана различим на локална почва. Напоследък той парадира с другарството си с Цеци Красимирова. Любовницата на починалия Косьо Самоковеца дълго се кри от медиите, само че към този момент не пропуща и седмица, без да споделя страстите си в обществените профили.

Порасналата й дъщеря Джудит е тръгнала по стъпките й с изявите си в манекенството, а към този момент се замесва и в интриги. Преди месеци тя лъсна с много подозрително коремче, което стана мотив за клюки, че даже е бременна от Кюрпанов. Каквито и интимни връзки да обявяват, това сред тях е просто другарство, а и от дълго време се твърди, че Мариан подарява с по-специално внимание своя пол, а не дамите, напомнят слуховете от неговите среди.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР