Когато започнете да планирате следващата си ваканция, не търсете повече

...
Когато започнете да планирате следващата си ваканция, не търсете повече
Коментари Харесай

Забавление на слънце в Монтего Бей

Когато започнете да планирате идната си почивка, не търсете повече от Iberostar Beachfront Resorts в Монтего Бей, Ямайка, хубав, ол инклузив курорт в сърцето на Карибите. Трите свързани парцела на Iberostar са единствено на 15 минути от интернационалното летище Sangster в Монтего Бей, което прави времето, належащо за постигане от приемане на багаж до плажа, фантазия на пасажера.

Iberostar Beachfront Resorts предлага по нещо за всеки. Независимо дали пътувате със фамилията или брачната половинка си, независимо или с другари, дните и нощите ви могат да бъдат запълнени от изгрев до залез.

Този ол инклузив курорт е цялостен с басейни на цялата територия, с бар във всеки хотел. Хотелът е ситуиран непосредствено на Карибско море и предлага спираща дъха панорама към тюркоазената вода от вашия плажен стол или кабина. Ако се чувствате авантюристичен настроени, за какво не опитате каяк, падълборд или водолазно съоръжение? Опциите за хранене варират, с бюфети, кафенета и изискани заведения за хранене...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР