Когато започне обсъждането на конкретните предложения за промяна на конституцията

...
Когато започне обсъждането на конкретните предложения за промяна на конституцията
Коментари Харесай

Буяр Османи: България не е помогнала много в това да се покаже атмосфера на доверие

" Когато стартира разискването на съответните оферти за смяна на конституцията на Северна Македония, освен политическите партии, само че и жителите ще се убедят, че става въпрос единствено за " техническо споменаване на към този момент вписани в преамбюла на конституцията общности ", това сподели министърът на външните работи на Република Северна Македония Буяр Османи, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 941
По думите на посланик номер едно в Скопие към измененията в конституцията има основана аура от тайни теории, само че когато съответните оферти бъдат готови, ще стане ясно освен това, че с нищо не заплашват страната, идентичността, общностите и така нататък, „ само че и ще се отстрани алибито, че в Северна Македония има дискриминация на жителите ”.

„ С жителите се злоупотребява единствено в името на партийния интерес, а не поради интереса на страната. Опозицията няма причини за какво е срещу, по тази причина упорствам дебатът да стартира по-рано. Искам да видя за какво са срещу, като се изключи познатото „ за какво под диктат, за какво единствено ние ”, което няма тежестта на мотив. Искам същински мотив - за какво страната е застрашена, за какво македонците са застрашени, в случай че тези, които към този момент са упоменати в конституцията, се упоменат към този момент съответно. Това ще деконструира този агитационен разказ, построен единствено за партийни цели ", сподели Османи.

Според министъра на външните работи, за жалост, България не е помогнала доста в това да се покаже атмосфера на доверие, а в тази среда избрани партии са видели опция „ за лов на политически точки ”, което той назова трагично, когато става въпрос за дълготрайните ползи на страната.

„ Европейските сътрудници стават щит за ползите на страната и подсигуряват процеса на присъединение към Европейски Съюз по тази към този момент построена бърза писта. Ще бъде доста мъчно в Народното събрание да се натисне аленият бутон и да се изолира страната, с цел да решим казуса някъде през 2033 година при доста по неподходящи условия, когато младите жители са напуснали и към този момент сме изгубили едно потомство. Този въпрос би трябвало да си зададе всеки народен представител, преди да гласоподава дали хърватите, черногорците и българите би трябвало да бъдат вписани  в конституцията, в случай, че те към този момент участват в категорията „ и други ”, сподели Османи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР