Когато забеляза сладко състезание за Свети Валентин за романтично предложение

...
Когато забеляза сладко състезание за Свети Валентин за романтично предложение
Коментари Харесай

`Направих предложение във Frankie & Benny`s - не мога да се сетя за по-перфектно място`

Когато видя сладко съревнование за Свети Валентин за сантиментално предложение във Frankie & Benny's, Дейвид Джордж разбра, че би трябвало да даде върви по доста персонална причина.

Дейвид, на 35, и неговият сътрудник Арън Маккей, на 34, се любуваха на първата си среща дружно в Frankie and Benny's Gunwarf Quays, Портсмут през 2016 година, откакто за първи път се срещнаха до момента в който работят дружно в локалния спектакъл. Дейвид незабавно беше влюбен в „ прелестния “ Арън, който той разказва като „ дребна кукла Кен “ с „ руса коса, сини очи “. Ако погледнем настрани, той също беше удивен от „ нежната “ природа на Арън, насочен към фамилията, описвайки го като „ толкоз благ, толкоз любящ “.

Припомняйки си моменталната им връзка преди предлагането, Дейвид сподели на Mirror: „ Без обществени медии, без Grindr, без приложения за запознанства. Беше необикновено просто да срещнеш някого по време на работа и просто се влюбихме. Свикнахме да се промъкваме в питейни заведения и да се целуваме, когато трябваше да работим. "
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР