Когато за първи път снимката на 7-годишната Ейла Скай се

...
Когато за първи път снимката на 7-годишната Ейла Скай се
Коментари Харесай

Риана си има двойничка на 7 години, вижте я СНИМКА

Когато за първи път фотографията на 7-годишната Ейла Скай се появи в интернет пространството, доста хора си помислиха, че певицата Риана просто е взела собствен кадър и го е пуснала през някои " подмладяващ филтър ". Двете несъмнено си наподобяват толкоз доста, че освен вниманието на Тайра Банкс бе привлечено от момичето.

Тези дни до имейла на редакцията на списание " Allure " бе изпратено известие, че Ейла е подписала първия си контракт като лице на козметичната марка " Тhe Mane Choice ". Брандът се занимава с артикули за коса, напълно с натурални съставки.

" Тя освен има необикновено отношение и нравственос на тази млада възраст, само че и обича косата си. Напълно схваща изгодите от потреблението на положителни артикули ", написа изпълнителният шеф и съосновател на " Mane Choice ".

В Инстаграм акаунтът на Ейла, който се поддържа от майка ѝ - Бриа Кай, към този момент е качен обаятелен видеоклип на момичето, в който тя държи два продукта Mane Choice и споделя: " Нямам самообладание да употребявам своята Tropical Moringa ", имайки поради сбирката Tropical Moringa Sweet Oil & Honey Endless Moisture на марката.Неотдавна моделът Тайра Банкс също съумя да се свърже с двойничката на Риана, като я предложения на прослушване за роля в своя тв план " Modelland ". Тогава в директна връзка, посредством приложението FaceTime, Банкс сподели на детето:

" Най-добрият съвет е да учиш интензивно и да знаеш, че работата като модел постоянно ще те чака. Затова приключи учебно заведение и слушай майка си, като не пропускаш да пишеш всичките си домашни ", умно я посъветва Тайра.

В Инстаграм Ейла към този момент има над 141 хиляди почитатели и няма подозрение, че единствено след няколко години ще се трансформира в сполучлив модел, за който дизайнерите ще се борят. Но преди този момент би трябвало да си напише домашните.

Източник: Дир.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР