Когато Ярелис Руиз от Флорида отива на разходка с двете

...
Когато Ярелис Руиз от Флорида отива на разходка с двете
Коментари Харесай

Тази невероятна красавица е вече баба на 2 внучета, а хората я мислят сестра на дъщерите й

Когато Ярелис Руиз от Флорида отива на разходка с двете си дъщери те непрекъснато я бъркат с тяхна сестра. 38-годишната жена даже неотдавна стана баба и има двама внуци, по-големият от които е на 3 година, оповестява The Sun.

 Фото © PA Real Life
Самият Руиз родила най-голямата си щерка, когато била на 16 години. В момента момичето към този момент е на 23. Второто й дете е родено две години по-късно. Сега непознати постоянно се обръщат след тях, без даже да подозират, че Руиз е майката на тези две красиви девойки и за похлупак има и 16-годишен наследник.

 Фото © PA Real Life
" Хората постоянно мислят, че съм по-млада и че внуците ми са мои деца. Много момчета ми пращат известия в Instagram и Фейсбук, пробвайки да се срещнат с мен. Но те просто отхвърлят да повярват, когато им споделям, че са на възрастта на моите дъщери ", споделя Руиз.

 Фото © PA Real Life
След като Руиз се разделя с бащата на децата си, дамата стартира връзка с 34-годишен реализатор, който се смее на младите момчета, опитващи се да привлекат вниманието на обичаната му.  Фото © PA Real Life
" Наскоро посетихме клуб за 21-ия рожден ден на щерка ми и приятелите й не имаха вяра, че съм майка й. Когато децата бяха дребни и ги водех на учебно заведение, съучениците им мислеха по същия метод ", споделя дамата.

 Фото © PA Real Life
Но животът на Руиз не постоянно е бил толкоз щастлив. Жената имала мъчно време, когато забременяла в гимназията. В резултат на това тя ходила с детето в часовете, а след тях работела на две работни места, с цел да изкарва прехраната си в колежа.

 Фото © PA Real Life
Руиз също признава, че тя няма специфичен режим и секрети за хубост. Всеки ден слага на лицето си кокосово масло и билката хамамелис като тоник.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР