Когато всички се чудят как за 5 дни се прави

...
Когато всички се чудят как за 5 дни се прави
Коментари Харесай

Влади Караджов издава тайната как се прави ремонт за 5 дни

 Когато всички се чудят по какъв начин за 5 дни се прави величествен ремонт в  " Бригада нов дом ", Влади Караджов издава тайната: " За 5 дни не е допустимо да се направи ремонт... без този екип ".

В ремонтите се включват даже операторите, които като се изключи че снимат, постоянно сглобяват и мебели, издаде той пред " БТВ ". 

" Ако някой каже " Тръгвам си ", просто отива за кафе, тъй като има потребност да си почине 5 минути. Във всеки миг те дават всичко от себе си. Предизивкатеството е голямо, историята е тежка, а жаждата за триумф е нещо необикновено. "  

В последния епизод на предаването посетител звезда е певицата Мария Илиева. 

" Тя е мощна и с наличието си. За моите момчета е огромна чест един подобен човек да застане до теб в най-мръсната, сложна и прашна обстановка. Това е огромен тласък. "

Стимул за тях постоянно е и тежката човешка история, която стои в основата на всеки ремонт. 

" От там идва първичният подтик. Като човек няма по какъв начин да не се припознаеш в някоя история. Но да решиш проблема с ремонта е най-голямото предизвикателство. На финала постоянно идва това положително възприятие, че ти си оказал помощ на тези хора да се ухилен ", споделя още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР