Когато Volkswagen представиха най-новия си кросоувър, наречен T-Cross, ни казаха,

...
Когато Volkswagen представиха най-новия си кросоувър, наречен T-Cross, ни казаха,
Коментари Харесай

Volkswagen T-Cross - един практичен кросоувър

Когато Volkswagen показаха най-новия си кросоувър, наименуван T-Cross, ни споделиха, че е удобен и повсеместен, стилен и самоуверен. И бяха прави.
Но ние бихме добавили, че той е подобен, какъвто си го направиш, тъй като предлага многочислени благоприятни условия за самостоятелни трансформации. Освен за всее прохлада, новият T-Cross пристигна в фамилията на немския производител, с цел да му помогне да превземе пазарната ниша, отредена за сегмента, и да притегли нови почитатели към марката. Всъщност, офанзивата, която Volkswagen са подхванали, е сериозна и по проект до няколко години ще даде на света над 20 нови модела от този тип.
T-Cross е насочен повече към градските хора, които биха живели с него в тесни улички и задръстени булеварди, само че биха го разхождали и до морето или планината през уикенда. Той стъпва въз основата на Polo и на процедура е негова версия, вдигнала се на пръсти. Кросоувърът с джанти в цвета на купето е едно Polo, което за разлика от теб, е изпълнило обещанието си, и след празниците е стъпало постоянно на фитнес. Сега има много по-мускулест тип, може да се катери по бордюри, да слиза от асфалта и да се гмурка в селската пустота.

Ако се чудиш дали си се изправил лице в лице с новия T-Cross, то най-лесният метод да се увериш, че в действителност е по този начин, е да го заобиколиш. Погледнат откъм гърба, новобранецът не може да бъде сгрешен. Дългият стоп, който се простира от фар до фар, прави задницата му да наподобява извънредно стегната и приятна.
T-Cross е по-висок и по-дълъг от дребното Polo извън и е много по-широк и удобен от вътрешната страна. Всички модели идват с регулируеми задни седалки, които се плъзгат напред, и по този начин мястото в багажника се усилва. Това значи, че пространството за багаж от 385 се усилва до 455 литра. И по този начин и по този начин сме почнали да съпоставяме, излиза, че багажникът на T-Cross е по-голям от този на другояче по-едрия VW Golf. Кой да допусна?
Цената за България стартира от 33 279 лв., което го нарежда добре по отношение на съперниците му. Предлага се с три мотора - един 3-цилиндров бензинов със 115 к.с. и автмоматична DSG скоростна кутия. Ако толкоз държите, може да си вземете и ръчна. Колкото до дизелова версия, основателите на T-Cross са помислили и за това. Предлагат 1.6-литровия си TDI с 95 к.с. и още веднъж избор сред ръчни скорости и автоматизирана кутия. Новият T-Cross ще направи всичко допустимо да ви се хареса - ще се облече в цвета, в който вие желаете, ще пристигна с равнището на съоръжение, което ще е най-удобно за вас, и ще пее вашата музика с цялостно гърло. И като стана дума за пеене, тази кола в действителност може да се похвали с грубо озвучаване. Системата Beats разполага с 6 високоговорителя, 8 канален цифров усилвател и 300 вата мощ.

Отвътре купето е изчистено от непотребни елементи и в действителност е един характерен VW. Всичко е на познатото място, тъчскрийн екранът е огромен съвсем колкото в Touareg и системата е много комфортна за ръководство.
Освен всичко, T-Cross предлага и wirelless зареждане за телефона, а това е повече от комфортно. И тъй като през днешния ден телефоните са на всички места и по доста, VW са решили, че едно място за зареждане не е задоволително, и са добавили още няколкко USB изхода. Всички T-Crossове идват с автоматизирана спешна спирачка - това значи, че вградената им система може да те избави, в случай че предусети заплаха на пътя. Тя засича както коли, по този начин и пешеходци. Има предизвестие за овакантяване на лентата и подкрепяне за спазването й, което в действителност ви дърпа кормилото, когато усети, че се престроявате без подаден мигач.
Много комфортна екстра, която в действителност си заслужава инвестицията, е безключовото отключване. Колата усеща, че ключът ти е в джоба или чантата, и не те кара да го вадиш, а просто те моли да докоснеш дръжката. Тя ще се отключи и по този начин ще ти спести рухването на всичко от торбата по земята, чупенето на яйцата и разливането на кафето, което си оставил на покрива секунда по-рано.

Ако би трябвало да обобщим, то ще е нещо такова: T-Cross в действителност обича да се отличава. Не е от колите, които се вливат в трафика незабележимо, и стоят там няколко години до момента в който дизайнът им не стартира да ти се коства потискащо прочут. От една страна, наподобява на роднините си по първа линия, от друга, е доста друг от тях. Компактен е, градски е, пресен е.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР