Когато влязохме в управлението, имаше план да затваряме въглищните централи

...
Когато влязохме в управлението, имаше план да затваряме въглищните централи
Коментари Харесай

Петков: От ПП не можем да бъдем в кабинет с ГЕРБ. Песента за Лена ме зарадва - тя е шамар за Слави!

Когато влязохме в ръководството, имаше проект да затваряме въглищните централи и отваряме газови. Ние бяхме срещу и корав ангажимент не можехме да приемем, съобщи за " Здравей, България " по Нова телевизия Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната " и народен представител.

 

Според него по това време множеството договаряния са водени преди войната.

Както се видя, че дерогацията е допустима поради войната, в този момент можем да използваме същия мотив. Ние не затворихме действително централи. Може да се получи баланс - зимно време да работят на 100%, лятото - по-малко.

Трябва да адресираме въпроса със затварянето на тецове от Маришкия басейн като районен, а освен като проблем на България. Има общи ползи, а и има значение дали на договаряния в Брюксел ще седнат 4-ма или единствено България. Трябва да ни поддържат Гърция - с нея върви и Кипър, също да ни поддържа и Румъния, добави Петков.

 

От „ Продължаваме Промяната “ не можем да сме в общо съдружно държавно управление с ГЕРБ в този миг. Това е изключено, без значение по какъв начин се гласоподава вътре в зала “, сподели съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков. 
 
На въпрос дали Политическа партия биха подкрепили „ Демократична България “ (ДБ), в случай че те получат трети мандат за сформиране на държавно управление и бъде признат механизмът за следствие на основния прокурор в този му тип, Кирил Петков сподели, че не би застанал до ГЕРБ, само че би застанал до Демократична България, като добави, че с тях имат общи полезности, хрумвания и цели.

 

Ако мандатът получи Българска социалистическа партия, ще отидем на среща - разликите ни са Изборният кодекс и Украйна. Бихме траяли тези тематики, няма откажем срещи. С Демократична България нямаме доста разлики - в случай че няма да има скрити специалисти, тогава бихме ги подкрепили. Не бихме ги подкрепили, в случай че ГЕРБ ги поддържа.

 

Обединение на здравите сили, а не на пътя на безпринципността - по този начин България ще продължи напред. В идващия парламент би трябвало да има такива хора. На локалните избори във всички регионални градове да се обединим демократичните общности.

 

Песента за Лена ме зарадва - тя е пестник за Слави от българското общество... Продънена дивотия, която пада под всевъзможни равнища. Българското общество удари пестник на Слави и сподели: „ Ти си провален шоумен ", разяснява Петков.

 

Ако вършим съпоставяне с огледалния образец с Христо Петров - едното е ария, а другото е дивотия. Изкуството при Христо Петров е друго, несравними са, разяснява още Кирил Петков.

 

Петков бе безапелационен, че в коалиция " Вежди Рашидов " Политическа партия няма да взе участие.

 

Той означи, че законопроектът, който планува въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор, е може би най-важният, само че не единственият. " Той е доста по-голям от живота на този парламент, даже от опцията за държавно управление, тъй като това е проблем, който ние, като общество, сме имали в последните 30 години ", добави Петков.

 

Според него текстовете в законопроекта не са противоконституционни, което се потвърждавало от адвокати и експерти.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР