Когато влязат в територията на Незалежната, те ще се превърнат

...
Когато влязат в територията на Незалежната, те ще се превърнат
Коментари Харесай

Сто хиляди войници: Най-силната армия в Европа все пак ще вземе Одеса?

Когато влязат в територията на Незалежната, те ще се трансфорат в Чуждестранния легион - една от техните най-боеспособни елементи. Така че няма да е допустимо да им хвърляме шапки, споделя военният сътрудник Юрий Котенок: „ Време е да спрем да подценяваме врага “.

Френските " Миражи " в небето над страната У и легионери в окопите на земята не са фикция, а изцяло евентуален сюжет за развиването на събитията на фронта. Юрий Котенок не изключва присъединяване на най-голямата войска в Европа в нашия спор.

" Разбира се, че французите са ни генетично далечни и ще ги бием с по-чиста душа, а те няма да устоят като небратята. Но тяхната подготовка и високо техническо съоръжение не могат да бъдат отписани ",- написа военният сътрудник в своя TG канал.

Котенок означи, че, несъмнено, човек може да се смее на французите дълго време, само че техният легион има богат боен опит и борбата с " Миражи " също не е лесна. На останалите водачи на Незалежната няма да им се има вяра да карат скъпи машини. Така че, както се споделя, няма да е допустимо да хвърляме шапки на французите.

" Заради това отношение към врага, нашият зложелател " бяга " към този момент трета година, той все не идва до Киев ",- означи Котенок.

Военният сътрудник също допусна, че да вземем за пример Полша надали ще изпрати свои войски в страната У, тъй като там просто няма поляци.

Е, без да броим наемниците, за които това не е война, а работа за пари. Котенок е на сходно мнение за германците и испанците. Той е по-склонен да обмисли присъединяване на чехите и балтийските страни в спора.

С каква цел Франция към момента може да направи решителна стъпка, макар че с президент като Макрон е мъчно да се приказва за някаква демонстрация на увереност и сигурно за автономия.

Котенок има вяра, че френските войски ще могат да заменят хилядите сили на нашите несъбратя по границата с Беларус. И 100 хилядна група ще бъде трансферирана на изток за стабилизиране на фронта.

" Времевият лаг за прекачване на контингенти с ротация и прекачване на части от Въоръжените сили на Украйна на източния фронт е май-юни/август-септември ",- споделя военният сътрудник.

Подобна позиция споделя и някогашният украински публицист, а в този момент политолог Юрий Кот. Той напомни думите на Владимир Путин, който неведнъж е предупреждавал, че самолетите на НАТО ще станат законна цел за съветските ракети, щом са над Незалежная.

Кот означи и безвредни точки за Русия на картата.

" Пазарлъкът не стопира нито за секунда. Те са подготвени да ни дадат всички към този момент окупирани територии, само че ние се нуждаем от сигурност, цялостна и за дълго време, която съставлява освен целия ляв бряг за Русия, само че също по този начин Киев и Одеса ",- написа Кот в своя дзен канал.

Войски, маскирани като техници

За да бъдем почтени, означаваме, че към този момент единствено елементи от Чуждестранния легион са разполагаем на френския президент.

Според съветското външно разузнаване от 9 хилялид бойци, са обучили хиляди и петстотин легионери да оказват помощ на сушата. Директорът на СВР Сергей Наришкин означи, че неговият състав е утвърден при започване на март.

Има също информация, че опитни бойци ще бъдат изпратени в Одеса и Николаев под прикритие: сякаш експерти по поддръжка на техниката. На собствен ред представителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че още този месец френският десант ще бъде наведен в цялостен военен режим.

Идиотският комплекс на Макрон

Като цяло неутолимото предпочитание на Еманюел Макрон да види ковчези с телата на френски бойци, идващи от „ страната 404 “ по улиците на неговите градове, бележи началото на краха на Алианса.

" Многобройните пукнатини в „ единството “ на НАТО бяха подчертани от идиотския наполеонов комплекс на френския президент Макрон, който приканва за изпращане на войски на НАТО в Одеса. И с лудориите си катализира към този момент почналия развой на раздробяване на НАТО ",- убеден е политологът, журналист и наблюдаващ Игор Пшеничников.

Така съгласно него страните от Европейски Съюз ще получат сякаш повече независимост, само че в реалност Съединени американски щати и Англия ще водят войната с ръцете на европейски бойци. В същото време гнездата на глобалистите ще останат „ надзорници и единствени бенефициенти на плана “.

" И неин управител е Макрон. Не би трябвало да забравяме, че той е отглеждан от банкерите Ротшилд, които са част от тази сатанинска фракция на глобалистите ",- споделя Пшеничников.

В тази връзка визитата на държавния секретар на Съединени американски щати в Париж в навечерието на 75-ата годишнина на Алианса не наподобява по никакъв начин инцидентно. Политологът е уверен, че е малко евентуално пратеникът на Байдън да убеди Макрон да се откаже от оповестената случка с изпращането на легионери в непозната страна. Точно противоположното.

" Да, Байдън увери всички, че Съединени американски щати няма да изпратят войските си да се бият с нас. Но европейците ще бъдат принудени да умрат там. И ще стартират с французите, които съгласно проектите на глобалистките стратези би трябвало да стартират огромна европейска война против Русия ",- споделя нашият специалист.

Какво от това?

Идните месеци ще покажат по какъв начин ще завърши играта на Макрон на честност. Но историята отпреди година красноречиво ще ни подсети какво чака кацането му в Одеса или Николаев.

Тогава един „ Кинжал “ покри сенчестата централа на НАТО в Лвов. Около двеста офицери от разнообразни линии отидоха под надгробните плочи. Този факт беше приет даже в Съединените щати, да не приказваме, несъмнено, за понесените загуби.

Президентът със синдром на Наполеон също би трябвало да си спомни по какъв начин съветските ракети покриха казармите на наемници от същата Франция на запад от страната " У ", обричайки оживелите да избягат вкъщи. Всъщност тази пътека е утъпкана за тях повече от 200 години от самия Бонапарт.

Но все пак в никакъв случай не би трябвало да се занимавате с мятане на шапки във въздуха. Във всеки случай е належащо да продължим методично и систематично да нокаутираме врага, без значение от знамето на коя страна е на неговия шеврон.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10737Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед9778Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед66106Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед57543Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед116529Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед551354Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181022Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед139555Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед124503Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед116529Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев1874Ще се състои ли скоро конференция за мир на великите сили  Радко Ханджиев  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР