Когато влезете в обществена тоалетна, може да видите буквите WC“,

...
Когато влезете в обществена тоалетна, може да видите буквите WC“,
Коментари Харесай

Хората едва научават какво означава тоалетна и защо пише на вратите на тоалетната

Когато влезете в социална тоалетна, може да видите буквите „ WC “, изписани на стената извън – само че евентуално не й давайте друга мисъл. За някои обаче двете букви се трансфораха в същинска главоболия, защото се чудеха какво в действителност значи WC и за какво е изписано на вратите на тоалетната.

Един комплициран консуматор на Quora попита: „ WC значи ли тоалетна или тоалетна? Ако е по този начин, за какво? " Друг консуматор се чудеше: " WC употребява ли се в американски британски, с цел да опише стая, съдържаща тоалетна? " Според Plumbworld, съкращението значи „ воден тоалет “ и е името, употребявано за тоалетни през 1900 година, защото множеството са били инсталирани в авариен килер или долап.

Едно изказване гласи: „ С течение на времето тоалетната е била употребена вместо баня, с цел да се опише стая с тоалетна, само че без вана. Казано просто, тоалетна е просто различен термин за цялостна тоалетна с казанче, Терминът апартамент в този подтекст е може би малко замайващ, защото апартаментът нормално е повече от един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР