Когато влезеш в някой онлайн сайт с ротативки и всякакви

...
Когато влезеш в някой онлайн сайт с ротативки и всякакви
Коментари Харесай

Уинбет казино - Кои са топ игрите в портфолиото на Winbet

Когато влезеш в някой онлайн уебсайт с ротативки и всевъзможни други игри, ти ще видиш стотици благоприятни условия и от време на време това е объркващо. Заради това от са основали секция, в която се намират топ игрите, които избират потребителите на уеб страницата. В тази публикация ще разгледаме три от тях, с цел да те срещнем по-добре с тях.

 

Rainbow Riches Midnight Magic

Една от най-популярните игри от серията Rainbow Riches, Midnight Magic, безпроблемно съчетава детайли на ирландска тема със вълнуващ геймплей. Тази слот машина с пет барабана и 10 линии вкарва нови функционалности, с цел да усъвършенства прекарването на играчите.

Логото на играта работи като уайлд знак, който замества други знаци, с цел да приключи печелившите комбинации. То обаче не може да размени знаците на леприкон или самодива. С впечатляващ RTP от 96% и междинна волатилност, слотът Rainbow Riches Midnight Magic предлага по-спокойно прекарване.
Акцентът в тази игра е кръгът с безвъзмездни игри, в който се появява магическа самодива, която усъвършенства знаците, увеличавайки тяхната стойност.За да задействат тази функционалност, играчите би трябвало да уцелят три или повече признака на леприкон.Опцията Super Dial дава опция да активирате
бонус колелото единствено с два скатер признака на леприкон.
Въпреки че безплатните завъртания не могат да бъдат задействани още веднъж по добре познатия механизъм за ретригър, способността на да трансформира знаците в уайлд основава необятни благоприятни условия за образуване на комбинации с висока стойност. Независимо дали играят на компютър, смарт телефон или таблет, играчите могат да чакат идентично качество на софтуера.

 

Kamakura

Пренасяйки играчите във феодална Япония, ротативката Kamakura ги потапя в вълнуващ свят на самураи, гейши и императори. Със своя образно замайващ дизайн и примамливи бонусни функционалности тази
слот игра предлага неповторимо и вълнуващо прекарване.

Самурайският знак служи като общоприет и уайлд знак, като от време на време запълва цели барабани за по-добри благоприятни условия за облага. Попадането на три или повече скатер признака задейства
бонус кръг, в който играчите могат да избират от разнообразни варианти, в това число безвъзмездни завъртания със подредени диви барабани или единично завъртане с голям брой подредени диви барабани за по-голяма предвидимост.

В допълнение към завладяващия си геймплей, слотът Kamakura включва прогресивната функционалност Jackpot Cards, която на инцидентен принцип възнаграждава играчите с един от четирите прогресивни
джакпота. Като избират карти от прикрито тесте, играчите имат късмет да завоюват награди.

С наситената си алена цветова гама и завладяващите анимации, Kamakura Slot сполучливо пресъздава същността на средновековна Япония, което я прави наложителна игра за феновете на историята от този район.

 

Cave of Fortune

Разработен от BeeFee Games, слотът предлага също доста положително на графиките и озвучаването. Тази
слот игра с пет барабана и 30 печеливши линии съчетава ярки графични детайли с забавни бонус функционалности, с цел да забавлява играчите.

С RTP от 94,15% и висока волатилност, Cave of Fortune предлага капацитет за обилни награди, само че може да има по-дълги интервали на “суша ”. Темата на играта черпи ентусиазъм от драконите и азиатската просвета, като знаците включват сандъци със съкровища, бутилки с отвари и мистични същества.

Акцентът в Cave of Fortune е функционалността за безвъзмездни завъртания, която се задейства при слагането на три или повече сандъка със съкровища върху барабаните. Играчите могат да завоюват до 20 безвъзмездни завъртания според от броя на падналите сандъци. Освен това появяването на дивия знак гоблин замества всички знаци като се изключи знаците сандък със съкровища и бутилка с запарка, което в допълнение усилва възможностите за печеливши комбинации.

Бонус признакът за запарка прибавя в допълнение равнище на неспокойствие, като може да задейства подредени диви барабани. Запълването на бутилката с запарка над барабана с три единични бутилки задейства подредени уайлд барабани, които остават на мястото си през идващите три завъртания. Ако по време на тези завъртания се изпълнят спомагателни бутилки с запарка, всички дейни подредени уайлд барабани се нулират и остават дейни за още три завъртания, предоставяйки необятни благоприятни условия за обилни облаги.

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР