Когато виждаме луксозния живот на любимите си звезди по телевизията

...
Когато виждаме луксозния живот на любимите си звезди по телевизията
Коментари Харесай

Бедният живот на звездите преди големия екран

Когато виждаме първокласния живот на обичаните си звезди по малкия екран и списанията е мъчно да се повярва, че и те са били елементарни хора, които са се опитвали да претърпяват. Но даже и най-ярките звезди би трябвало да стартират отнякъде, преди да заблестят.

Независимо дали сте сервитьор, касиер или даже служител, вероятно най-малко една от най-известните звезди е работила същото даже за ден.

Каква е поуката? Дългите и изморителни смени може и да ви пречат да си спомните за далечната си звездна фантазия, само че в никакъв случай не знаете какви благоприятни условия се крият пред вас.

Днес Риана е една от най-успешните поп звезди и се радва на многочислени фенове, които наблюдават всяка нейна изява.

ЧЕРВЕНАТА РОКЛЯ НА РИАНА, КОЯТО СЪБРА ПОГЛЕДИТЕ НА ВСИЧКИ (СНИМКИ)

А в миналото вместо да се разхожда с високи токчета по аления килим, тя е марширувала с кубинки и униформа, тъй като е била кадет във военна стратегия.

Носителят на Златен глобус Стив Бусеми стартира кариерата си като пожарникар. По време на офанзивите от 11 септември, той още веднъж облича пожарникарската униформа, с цел да помогне на сътрудниците си.

Кристофър Уокън прекарва тийнейджърските си години на цирковата сцена като умирител на лъвове. Уокън споделя, че той и лъвът му Шеба били най-хубави другари.

Пиърс Броснан също има забележителна циркова кариера. В юношеските си години, познатият през днешния ден като Агент 007 артист, се е прехранвал като професионален гълтач на огън.

Поредицата за 007 стана на половин век

Харисън Форд прехранвал фамилията си, работейки като дърводелец. Докато Джордж Лукас не го избира за ролята на галактическия водач Хан Соло в мегахита „ Междузвездни войни “.

Харисън Форд се завръща като Индиана Джоунс

Джони Деп работел в телемаркет и през цялата си кариера е направил единствено една продажба. Той мразел работата си, не обичал да лъже хората и постоянно ги разубеждавал да си купят даден артикул.

ЛУД, ЩУР, МНОГОЛИК, ГЕНИАЛИЕН – ВИЖТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ОБРАЗИ НА ДЖОНИ Добър екологичен потенциал (СНИМКИ)
 Кристофър Лий Кристофър Лий
Преди да стане елементарно различим Кристофър Лий е работел в разследваща работа.

Брад Пит е една от най-скъпо платените звезди в Холивуд и всеки ден носи облекла за хиляди долари. Но в миналото единственият костюм, който е обличал, е бил на пилето от ресторанта Ел Поло Локо.

Джим Кери напуща учебно заведение, с цел да оказва помощ на фамилията си и стартира работа като чистач.

Едва ли някой би предположил, само че лъчезарният Дани де Вито всекидневно е ползвал фризьорските си умения на трупове, с цел да им придаде жанр и хубост на дамите, преди да отидат на 2 мера подземен. За благополучие Дани съумява да стигне до света на киното. И след години на сполучлива кариера ние го гледаме във филми като: „ Полет на кукувиче гнездо “, „ Батман “, „ Близнаци “, „ Нищо за губене “ и още доста.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР