Когато видяла предложението на модната агентура в пощенската си кутия,

...
Когато видяла предложението на модната агентура в пощенската си кутия,
Коментари Харесай

58-годишна учителка не могла да повярва, когато я поканили за модел

Когато видяла предлагането на стилната агентура в пощенската си кутия, Евън Бренън от Лондон помислила, че някой си прави шежа с нея. Жената самоуверено го изхвърлила, само че пристигнало още едно, а след нещо и трето.

През целия си живот Евън в никакъв случай не била приемала участия във фотосесии или ревюта. А и от гледната точка на своите 58 години към този момент не мислила, че това би могло да стане.

Когато била млада, тя записала няколко плочи, само че с това завършил целият й път към славата. Така най-малко си мислила тогава, написа The Metro.



Накрая с Евън се свързали и от самата фешън организация. Оттам й обяснили, че студиото се занимава единствено с възрастни модели, видели инцидентно Евън и тъкмо от нея имали потребност.

Едва ли не от досада Евън, която по това време работела като учителка, се съгласила. След няколко дни всичко станало като на кино. Тя се оказала в Германия на фотоси за Schwarzkopf.



Моделнана кариера на Евън внезапно потръгнала и следвали едно след друго оферти за рекламни фотоси.

Сега тази красива жена продължава да работи и като учителка по музика, съвместявайки това с работата си на модел.

"Три години ми трябваха, преди да се отпусна изцяло и да осъзная, че в действителност съм модел. Но в този момент решително мога да кажа, че обичам да театралнича и да се фотографирам за списания ", споделя тя.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР