Когато видим изящните половинки на футболистите по телевизията или в

...
Когато видим изящните половинки на футболистите по телевизията или в
Коментари Харесай

Да си футболна съпруга: Секс, стрес, изневери и караници

Когато забележим изящните половинки на футболистите по малкия екран или в някое списание, сигурно множеството си мислим, че животът им е единствено цветя и рози. Но по всичко наподобява, че това надалеч не е по този начин. Или най-малко си проличава от разкритията на някогашния топмодел Лизи Кънди, която беше омъжена 18 години за някогашния футболист от Премиършип Джейсън Кънди.

Тя разкрива от личен опит, както и от признанията на своя другарка, също някогашна брачна половинка на футболист от британския хайлайф и която избира името ѝ да не се посочва, че да живееш със звезда от Премиършип в действителност си е един дребен пъкъл. Ето и какво споделя Кънди:

"Футболистите са като новите рок-звезди - млади са, с доста пари и с прелестни тела. Когато аз бях футболна брачна половинка, този свят беше цялостен с изневери, даже с замяна на половинките сред доста футболисти. Отборите са цялостни с хора от разнообразни страни, които рядко поддържат връзка с външни хора и се стига до извращения. "

"Бях наясно, че някои от съотборниците на някогашния ми мъж имаха връзки със съпругите на сътрудниците от тима. За благополучие, на мен всичко това ми се размина, само че е в действителност шокиращо по какъв начин това е нещо толкоз публикувано във футбола. "

"Една другарка, която също към този момент не е в тима на футболните половинки, ми разкри шокиращи неща. Тя е била в същинска невроза и треперела, когато мъжът ѝ излизал в събота вечер с другари. Тя му проверявала телефона непрекъснато, преглеждала му акаунта във фейсбук и персоналните известия. Търсела непрекъснато петна от червило по ризите, търсела подмятания от непознат парфюм по тялото му. "

"И все пак това, от време на време последни разбираме, че мъжете ни са едни изневеряващи копе*ета. Но това не е всичко. Има доста по-лоши неща. Например, те си провеждат празненства в джакузи, в които най-нормалното нещо е да спиш с приятелката на съотборника си, до момента в който той спи с твоята. "

"От нея знам, че те се събирали по над десетима души на такива "суинг "-партита с замяна на колегата и си организирали оргии с доста алкохол. Моята другарка ми сподели, че стресът да резервира мъжа си бил толкоз огромен, че се е налагало да преживее всичко това, а грижите ѝ по външния тип били толкоз огромна част от всекидневието ѝ, че с цел да резервира фигурата си, ходила по четири пъти дневно на фитнес. "

"А от персонален опит знам, че фамилният живот е призрачен сън. Превръщаш се в бавачка в 24 часа от денонощието. Гледаш децата, грижиш се за всичко, готвиш менюто съгласно проекта, направен от клуба. Нямаш Коледа, тъй като най-големите мачове в Англия са точно на този празник. "

"А когато мъжът ми беше контузен, у дома беше пъкъл, тъй като непрекъснато беше нервиран. Когато е с контузия, вървиш към него, като че ли стъпвайки в яйчени черупки, с цел да не накърниш по някакъв метод егото му. А в случай че негов съотборник се утвърди на позицията му, тогава пъкълът идва на земята. "

"Да не забравяме, че и постоянно ставаме жертва на обиди от публиката. Веднъж по този начин грозно ме обиждаха почитателите на съперника, че ме хвана позор от дребния ми наследник, който беше с мен на стадиона. Слава Богу, че беше още прекомерно дребен, с цел да разбере защо става въпрос ", споделя Лизи Кънди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР