Когато ви кажат “няма страшно и “няма проблем – и

...
Когато ви кажат “няма страшно и “няма проблем – и
Коментари Харесай

“Педофилия ли? Няма страшно!”

Когато ви кажат “няма ужасно ” и “няма проблем ” – и разбирате, че има и ужасно, има и проблем. И няма никакво значение дали тези, които ви успокояват сами си имат вяра. Или сами не си имат вяра, както джендър-медиите у нас, които неизвестно за какво реагираха на позицията на Вътрешна македонска революционна организация против педофилията. Една джендър-медия изяснява по какъв начин нямало ужасно, дори било доста смешно, тъй като по този начин. Единственият мотив е познатото демократично кикотене под наслов “Ей, доста сте елементарни, нищо не разбирате от педофилия ”.

Ми елементарни сме. Ние и от блудничество не разбираме, и от трансджеризъм не разбираме, и от педофилия не разбираме. Даже сме толкоз елементарни, че не желаеме и да разбираме. Но за сметка на това разбираме, когато някой ни баламосва, с цел да може да ни излъже. Пък и тъй като сме грамотни и – на инат на джендър-либералното папагалстване – сме запазили сериозното си мислене, това ни оказва помощ да стигаме до някои разумни заключения. Аргументирани заключения, за разлика от умотворенията на джендър-либералните папагали.

И какво толкоз им пречи на тези пъстроцветни птици следното изречение от позицията на Вътрешна македонска революционна организация: “Педофилията ще стартира да се преглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лекуване и е несъвместима с обществото ”. Ясно е, че Вътрешна македонска революционна организация и съответно вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов им пречи, тъй като изрично застана против Истанбулската спогодба през цялото време. Включително с гласоподаване в Министерски съвет, когато държавното управление се раздели при гласуването 11 на 8 гласа. Включително с общественото си изказване, че държавното управление ще падне, в случай че ИК бъде утвърдена от Народното събрание.

Ясно е, че с това доста им пречи на джендър-либералите, храненици на джедър-либералната фондация “Америка за България ”. Защото доста милиони от ментора им Сорос и доста милиони от личния ни джоб под формата на бюджетно съфинансиране отлетяха пред очите им. Кой знае дали към този момент не са си ги разпределили между тях. Ама това е – няма. Но за какво тези пъстроцветни птици толкоз възбудено запляскаха с крила против една изцяло естествена позиция против педофилията? Срещу предизвестието, че има заплаха педофилията да се класифицира от СЗО като безобидно психическо заболяване.

Приятели, обърнете внимание какъв е джендър-либералният мотив, с който ни успокояват, че “няма ужасно ”. “Парафилиите (към които спада и педофилията) не заплашват никого до миг, в който се трансфорат в парафилно разстройство, т.е. доведат до в психическо разстройство, личностна дисфункция или полова процедура без единодушието на другата страна. Това е моментът, в който се слага диагноза за заболяване или законът стартира да преследва осъществени закононарушения. ” Искате ли да прочетем този текст още един път, което ни се постанова, тъй като към този момент ни обясниха, че сме елементарни.

“Парафилиите (към които спада и педофилията) не заплашват никого до миг, в който се трансфорат в парафилно разстройство, т.е. доведат до в психическо разстройство, личностна дисфункция или полова процедура БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА. ”

Очевидно тук едната страна е педофилът. Нали? Колкото и да сме елементарни, това го уточнихме. А коя е другата страна? Да помислим малко. Това е, нали? Другата страна е детето! И ето това е лукавщината в този текст! Същата ехидност, както в Истанбулските текстове! Обърнете внимание! Кога се слага диагноза или законът стартира гонене? Поставя се диагноза или законът стартира гонене единствено когато е налице “сексуална процедура БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА ”. А в случай че има единодушие на другата страна? Ами тогава няма проблем със закона, няма диагноза и няма гонене. Ама чакай, чакай малко – ще каже някой – това е чудовищно!!! Чудовищно е, несъмнено. Джендър-идеологията е чудовищна като цяло. А явно е чудовищна и поотделно – във всичките й съставни елементи и проявления. Като педофилията да вземем за пример. Но по какъв начин по този начин едно дете може да бъде според на такова извращение?

Реално видяно, по никакъв начин. Но действителността, която джендър-либералите ни подготвят наподобява по различен метод.

В тази джендър-либерална реалност в Германия към този момент се организира полово обучение за деца. Да знаят децата по какъв начин да мастурбират, по какъв начин да слагат презервативи… Изобщо, по какъв начин да бъдат секс-играчки. В тази джендър-либерална реалност в Норвегия на децата от дълго време са предоставени права. Които в случай че се нарушат – съгласно управляващите – и родителите се разделят с децата си. А когато – в случай че им бъде разрешено! – джендър-либералите наложат закони за правата на детето, тогава към този момент на едно 8-годишно дете, подготвено полово, ще бъде обещано правото единствено да реши дали не желае да опита нещо с някой чичко. И тогава към този момент ще е налице СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА!

Педофилите към този момент са го измислили. И освен са го измислили, ами подготвят просветителната и правната рамка за постигането на този призрачен сън.

Което е призрачен сън за нас, естествените хора, “простите ”, то е парадайс за джендър-либералите, “сложните ”. И за педофилите, несъмнено.

Целта им е владичество


Защото задачата на джендър-извращенията не е битка с някаква дискриминация. И не е тъждество и равни права. Целта на джендър-извращенията е владичество! Целта на джендър-извращенията е налагане на психологичните заболявания като социална и правна! норма, като обществен модел.

Тези психари не просто желаят да не ги преследват. Все по-ясно става, че самите те желаят да преследват и да господстват! И всичко протичащо се – от бесовските хомо-манифестации през джендър-конвенциите на Съвета на Европа до педофилската угриженост за правата на детето – всичко протичащо се води натам.

(С дребни съкращения от urumov.bg)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР